AK Parti Kadın Kolları 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı

AK Parti Geyve Kadın Kolları İlçe Başkanlığı üçüncü Olağan Genel Kurulu, Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi bünyesinde bulunan Konferans Salonu'nda yapıldı.
Editör Editör

Genel Kurul programına; AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek ileYönetim Kurulu Üyeleri, Alifuatpaşa AK Parti Belde Kadın Kolları Başkanı Medine Titiz, AFPaşa AK Kadın yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak, İl Genel Meclisi Üyesi Neşet Çakır, Belediye Meclis Üyeleri, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve delegeler katıldı.

Saygı duruşu yapılıp, İstiklal marşı okundu. 

Divan yönetimine; Nuray Çavuşoğlu, Nursel Özkılıç, Semiha Bafralıoğlu, Nagihan Çakır getirildi.

Seçime tek liste ile giren eski başkan Hatice Aydemir: "Halka hizmet hakka hizmet felsefesiyle yola çıkan partimiz, kadın kollarına verdiği değer ve destekle, kadınlar ülkemizde birey olduklarının farkına vardı.

Partimizin açtığı yolda kadınlarımızın daha çok haklar kazanması için hep birlikte el ele vererek daha çok mücadele etmemiz gerekiyor.

Bu sebeple kadınlarımızı aktif siyasetin içine yani, Akparti Kadın Kollarına çalışmak üzere davet ediyoruz.

Partimizin kadın kolları Geyvede ilklere imza atmaktadır. Faaliyetlerimiz aralıksız devam etmektedir. Herşey Geyvemizin daha güzel yarınlara kavuşması dileğiyle."dedi.

Geyve belediye başkanı Murat Kaya: "Serçimleri kazanmamızda hanımların yeri çok büyüktür. Şimdiye kadar yapmış olduğumuz çalışmaları sizlerde izlemektesiniz. Yapılan çalışmaları daha sonra yine bir panelde halkımıza anlatacağız."dedi.

AK Parti sakarya İl kadın kolları başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek: "Geyve'ye ilk geldiğim günden buyana yapılan çalışmaları gördüm. Büyük bir ilerleme olduğunu müşahede ettim. İlk geldiğim zaman hiç göze hitap eden bir yer yoktu. şimdi ise yapılan çalışmalarda büyük bir aşama kaydedildiği görülüyor."dedi. 

AK Parti Geyve İlçe başkanı Muhittin Irmak yaptığı kısa ve öz konuşmada; "Yapılan bütün işler Geyve'ye hayırlı olsun."dedi.

Başkanlığı kazanan Hatice Aydemir'e mazbatası verildi.

AK Parti Kadın kolları Hatice Aydemir’in başkanlığındaki listede şu isimler var: Fatma Ayhan Yalçın, Sabiha Çolak, Emine Çakır, Şehide Karakuş, Filiz Liman, Çağla Özdemir, Sevgi Kartal, Ömür Özdemir, Şefika Özbağ, Esra Kaya, Saadet Erbaş, Merye Sever, Neslihan Demirkol, Ayşenur Özdemir.

Programın sunumunu Cihan Yıldırım yaptı.

NOT: Fotoların devamı gelecek..
Mustafa Hamdullah ERGİN

Geyve belediye başkanı Murat Kaya
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs