Başkent TV Geyve’yi Tanıtacak

Merkezi Ankara’da olup Ulusal Yayın yapan Başkent TV Bizim Topraklar programında Geyve’yi tanıtacak.
Ali ARICI Ali ARICI

Program yapımcısı Erdal Kumbasar Geyve Ziraat Odası Başkanı Süleyman Pınar’ı ziyaret ederek Geyve hakkında yapılacak program için birlikte köyleri gezdiler. Geçtiğimiz günlerde çekimleri yapılan program 29 Ekim Cumartesi günü saat 17’de yayınlanacak.
Ziraat Odası Başkanı Süleyman Pınar ve Sulama Birliği Başkanı İsmail Aşçıoğlu ile birlikte bölgeyi gezen Erdal kumbasar Geyve ilçesine ve tarımına hayran olduğunu belirtirken; başta Safibey, Çengel ve bayat olmak üzere yaklaşık 7 köyde çekim yaptılar. İki gün süren çekimlerde Kereviz, Ispanak, Pırasa, Elma gibi sebze ve meyveler hakkında üreticilerle görüşülüp çekimler yapılırken Geyve’nin Türkiyenin her bölgesinde bilinen ekmek Ayvası için özel çekimler yapıldı. Program sorumlularının tattığı ve lezzetinin çok beğendikleri Geyve Ayvası ülkemizde bilindiği gibi yurt dışınada ihrac edilmektedir. 29 Ekim de yayınlanacak programda Geyvemizi ve ürünlerimizin Türkiye geneline tanıtalacağını ifade eden Süleyman Pınar çiftçilerimizin sıkıntılarını ve ürünlerini bu programda tanıtmaya çalıştık. Başkent TV’ye bize verdiği fırsattan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

GeyveHaber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs