Aygün'den AK Parti Geyve Teşkilatını ziyaret

AK Parti İl koordinatörü Zeki Aygün; AK Parti Geyve İlçe Teşkilatını ziyaret etti.
Editör Editör

 Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, İl Başkan Yardımcıları Yaşar Karaağaç ve Ömer Kurtel, AK Parti Sakarya İl Teşkilat Başkanı Metin Kurtuluş, Geyve Koordinatörü Nuri Topyürek’ten oluşan bir heyet Geyve'ye geldi.

 AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak ile birlikte AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri gelen misafirleri kapıda karşıladı.


AK Parti Geyve İlçe başkanlığı binasında yapılan toplantıya; Geyve belediye başkanı Murat Kaya, AK Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri, AK Kadın kolları başkanı Hatice Aydemir ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

AK Parti İlçe başkanı Muhittin Irmak; misafirlere "Hoş geldiniz"dedikten sonra: "İlçemizi ve bizleri ziyaretinizden ziyadesiyle memnun olduk. Yönetim olarak ekibimizle uyum içindeyiz. uym içinde olmamız bizlerinde istikrarlı olmasını temin ediyor. En büyük desteği ise AK Kadın kollarımızdan alıyoruz."dedi.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu: "Geyvelilerle birlikte olmak bizleri ziyadesiyle memnun etti. İçinde bulunduğumuz süreç ise faaliyetlerimizi yenileme ve zenginleştirme sürecidir. 10 yılımızı doldurmuş olan güçlü bir partiyiz. kılcal damarlara kadar kan göndermemiz gerekir. Partimizi bu günlere getiren büyüklerimizi ziyaret ederek, taleplerini öğrenmek için ziyaretlerimizi sürdürüyoruz."dedi.

AK Parti Kocaeli milletvekili İl Koordinatörü Aygün: "Geyvelilerin arasında bulunmak bizleri son derece mutlu etti. Geyve sizlerin gayretleri ile bu başarıya ulaşmıştır. Halkımızın susuzluğunu çektiği birlik ve beraberlik ortamı oluşmuş istenilen hedefe varılmıştır. Öyle olmasa % 34 den, % 50 lere taşımazdık. başbakanımızın dik durduğu gibi bizlerde dik duracağız. başkalarından bizlere hiçbir fayda yok. Dün kardeş kavgası yapanlar bugün bir aradalar. Kardeşin kardeşe düşman olması gerekmez."dedi.

Konuşmaların bitmesini müteakiben; basına kapalı değerlendirme toplantısı yapıldı.

NOT: Fotoğrafların devamını SAKARYA BÖLGE HABER'de izlemek için lütfen aşağıdaki linki tıklayınız.

http://www.sakaryabolgehaber.com/?NetPaper.ANKAmedya=NEWS&NEWS_CODE=8798&HABER=Aygunden_AK_Parti_Geyve_Teskilatini_

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs