CHP Pamukova’da yeni başkan Ece Söyler oldu!

Kadınlara parti içigörevlerinde önem veren CHP’de Pamukova İlçe Başkanlığına da bu yönde bir atamayapıldı ve Kimya Mühendisi Ece Söyler ilçe başkanı oldu.


Ali ARICI Ali ARICI

Açıklama ise AyçaTaşkent’ten geldi.

PAMUKOVA’YA KADIN BAŞKAN

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Sakarya İl Örgütü kadınlara verdiği önemi bir kez daha uygulamasıyla gösterdi.CHP Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ayça Taşkent yaptığı açıklamadaPamukova İlçe Başkanlığı’na Ece Söyler’in atandığını dile getirdi.

 TAŞKENT’TEN BAŞARI DİLEĞİ

Atamanın ilçede kipartililerin ve vatandaşların görüşleri doğrultusunda gerçekleştiğini ifadeeden Taşkent yeni yönetime başarılar diledi. Ayça Taşkent ayrıca hedeflerininyerel seçimlerde başarı olduğunu kaydederek, “Son genel seçimlerde CHPSakarya’da büyük atılım yaptı. Bunu yerel seçimlerde taçlandırmak istiyoruz.”dedi.

 PAMUKOAVA İLÇE YÖNETİMİ

Kimya Mühendisi Ece Söylerbaşkanlığında ki Pamukova İlçe yönetimi şu isimlerden oluştu: Emine Çoban (EvHanımı), Murat Aydoğdu (Eczacı),Haluk Atıcı (Serbest Meslek), Bedri Aytaç (Avukat),Erdoğan Isır (Kuyumcu), Uğur Er (Esnaf), Melek Gürevin (Eczacı), Hıdır Kama (Emekli),Nail Türkmengil (Elektrik Mühendisi), Fikret Uysal (Çiftçi).

 GÖREV DAĞILIMI

Yeni İlçe Yönetimi toplanarakyeni görev bölümünü de gerçekleştirdi. Buna göre yeni görev bölümü şöyleoluştu: Başkan Ece Söyler, İlçe Sekreteri Emine Çoban, Sayman Murat Aydoğdu, EğitimSekreteri Haluk Atıcı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı BedriAytaç.
 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs