Park Yapmak Yasaktır!

Geyve Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan PTT önü ve T.C.Z.B. önünde levhalar var. Bu levhalar ne işe yarıyor?
Editör Editör
Bilindiği kadar bu levhaların “PARK YAPILMAZ” anlamına geldiğini küçük bir okul çocuğuna bile sorsanız size söyler. Gelin görün ki bu ikaz levhalarına uyan yok.

Konulan yasak ve tahdit işaret levhalarına aldırış eden olmadığı gibi memur zabıt tutacak olsa ona da pek aldırış eden yok.

Vatandaşlar levhalar ve park edenler için şöyle serzenişte bulunuyor: “Cumhuriyet Meydanı İlçenin gözbebeği. Gelen misafirler bile araçlarını park edecek yer sorup oraya araçlarını park ediyor.

Vatandaş binlerce lira vererek aldığı aracı ; bir veya iki lira vererek parka çekmiyor ulu orta meydana park ediyor. Orada park yapmak yasaktır diye levha konulmuş önemli değil. Şehrin çarşıya en uzak yeri 15 dakikalık yol.

Yürümektense arabasıyla çarşıya geliyor. Ona sorsanız hava atıyor arabam var diye. Ama öte yandan park ücreti vermek kendisine çok zor geliyor.”

Etrafta trafik polisi ve zabıta yok. Olsa da sadece memur anlattığı ile kalıyor anlaşılan. Bizden resimleyip yazması. İnsanlar uymakla mükelleftirler.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs