SP Geyve teşkilatından yemekli toplantı

Saadet Partisi Geyve İlçe teşkilatı; yönetim kuruluna seçilenler ile seçimde görev yapanlara ‘Yıldız Et Lokantası’nda yemek yemek ikramı yaptı.
Editör Editör
Yemekli toplantı programına; SP İl Başkanı Eyüp Yıldırım, İl Bşk. Yard. Osman Ünlü, İdare Amiri Casim Çelik, Geyve Müfettişi Emin Ayhan, SP Geyve İlçe Başkanı İrfan Tufanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile il ve İlçe delegeleri katıldı.

SP Geyve İlçe Başkanı İrfan Tufanoğlu: “30 Ekim 2011 tarihinde yaptığımız kongrenin başarılı olması için çalışan ve yönetime seçilen arkadaşlarımız İl ve ilçe Delegelerimiz ile yemekli bir toplantı programı düzenledik.

Yemeği müteakiben Partimizin bürosuna geçerek, köy ve mahalle temsilcileri konusunda görüşmeler yapacağız. Köylerin, yönetim kurulu üyelerine dağılımından sonra köy ve mahalle çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Yaklaşan yerel seçimler ile ilgili olarak belediye başkan aday adayları ile görüşmelerimiz devam ediyor.

En kısa zamanda Saadet Partimize ve Geyve’mize yakışır adayımızla halkımızın karşısına çıkacağız.

Ekonomik sıkıntıları, hayvancılığı, işsizliği ve Türkiye’yi manevi tahribattan kurtaracak tek adres Saadet Partisi’dir. Çünki Saadet Partisi bu sömürücü düzeni değiştirip yerine adil ve insani bir düzen koymağa çalışır.”dedi.

İl Başkanı Yıldırım yemek öncesi yaptığı kısa konuşmada şöyle konuştu: “Yeni yapılan İlçe Kongresi sonucu görev alan arkadaşla ve seçim döneminde görev yapan arkadaşlar ile bir kaynaşma yemeği programı düzenlenmiş, bizlerde davete icabet ettik. İlçe toplantılarımız hazırlanan takvim gereği devam edecektir.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs