Sanatçı Keskin Klip çekiyor

Geyveli sanatçı keskin klip çekip yönetmenlik yapıyor.
Editör Editör
 Yılmaz Keskin kimdir? Keskin 1966 Trabzon doğumlu. Bir müddet Pamukova ilçesinde taksicilik yaptı. 15 yıldır Geyve’de ikamet ediyor. Evli ve dört çocuk babası olan Keskin; Karadeniz ve Halk Müziği sanatçılığı yapıyor. Klip çekimi ve yönetmenliğinin yanı sıra kendine ait dört adet albüm çıkardı.

Keskinler Müzik-Mavi Müzik adı altında İstanbul-Unkapanı’nda firması var. Söz ve Beste yazarı olan Keskin; 35 e yakın Karadeniz sanatçısına söz ve Müzik yazdı.

Yerel ve Ulusal TV kanallarında sahne aldı. Her çıktığı TV kanalında; Geyve ve yöresini cadde cadde, sokak sokak tanıttı.

Şimdiye kadar klip çektiği sanatçıların kliplerinde Geyve ve yöresi yerleşim yerleri olan köyleri tanıttı. SRT’de köyümüz ve köylümüz programını 10 yıldır yönetmektedir.

Geyve ve yöresine ait olan yöresel müzik işe Karadeniz müziğini en güzel bir şekilde icra etmekte. Düğün, Nişan, asker uğurlama, kına gecesi ve doğum günü partileri gibi programlara şehir içi ve dışında da giderek hizmet vermekte.

Geyve’yi temsilen İl dışı programlarına katılıyor. Kral Karadeniz TV de Gizli sesler ses yarışmasında birinci gelen Musa Turhan’ın klip çekimini yapmaktadır.

Stüdyo kayıtlarında Beytullah Yıldız ile beraber çalışmaktadır.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs