Necip Fazıl'da Kermes

Alifuatpaşa Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu’nda kermes ve bahar şenliği programı yapıldı.
Editör Editör

Alifuatpaşa Mahallesi'ndeki Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu öğretmen, öğrenci ile velilerinin düzenlediği kermes ve bahar şenliklerine; Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, İlçe Emniyet Müdürü Faruk Aktı, Jandarma Garnizon Komutanı Jandarma Üstteğmen Raşit Talha Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Canbal, Geyve HEM müdürü Mustafa Doğan, okul müdürleri ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Türedi; Teşekkür Etti

Programa ilişkin olarak Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu Müdürü Mesut Türedi: “ 4.sünü düzenlediğimiz Bahar Şenliği ve Kermes Programımıza gösterilen ilgi bizleri onurlandırdı. Programın hazırlık aşamasında bizlere her konuda destek veren, canla başla çalışan velilerime, Halk oyunları alanında okulumuzun öğrencilerime ve tüm öğretmenlerime çok teşekkür ederim.

Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık; yaptığı kısa konuşmada ilçedeki eğitimin arttırılması için yapılan çalışmalara değindi ve kermeste emeği geçenlere teşekkür etti.

Öğrencilerin halk oyunları gösterileri programa ayrı renk kattı. Öğrenci velileri ve vatandaşların katılımıyla güzel bir program gerçekleşti.

Kermes'te, Geyve Kaymakamlık Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün açmış olduğu 'El Sanatları'sergisi büyük ilgi gördü.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs