AK Parti Geyve 4.Olağan Kongresi Yapıldı

AK Parti Geyve İlçe Başkanlığı'na yeniden Muhittin Irmak seçildi.
Editör Editör

AK Parti Geyve İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresi Kaymakamlık Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Genel kurula AK Parti Sakarya Milletvekilleri Şaban Dişli, Hasan Ali Çelik ve Ayhan Sefer Üstün, AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, ilçe ve belde belediye başkanları, parti yöneticileri ve partili üyeler ile kalabalık bir topluluk katıldı.
 Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra Divan Başkanlığına Süleyman Özmen, Başkan Yardımcılığına Osman Aydın, katip üyeliklere de Erdoğan Demirci, Hatice Aydemir ve Orçun Özkan seçildi.

Tek liste ile yeniden aday olan AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak, “ 2008 yılında ilçe başkanı olduğumuzda söz vermiştik. Geyveyi yerelde iktidarla buluşturacaktık. Geyveyi iktidarla tanıştırdık. 4. Olağan kongremiz Geyvemize ve ülkemize hayırlı olsun. Teşkilat olarak ilçeye en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını ve birlik beraberlik içinde hareket ettiklerini bildirdi.

 
Cemal Kamacı ise, AK Parti kurulduğundan bu güne kadar yapılan hizmetlere baktığımız zaman el insaf demek lazım. Avrupa ve Bütün Dünya krizle mücadele ederken Türkiye büyümekte. İşsizlik bir ülkenin en büyük problemidir. Avrupa ülkeleri işsizlikten kıvranırken Türkiye de işsizlik azalıyor. Bu bizim için bir nimettir. Ekonomiye baktığımızda kişi başına milli gelir 2 bin 500 dolar iken 10 bin dolar oldu. 80 yılda yapılan yol 6 bin km AK Parti döneminde 13 bin km. AK Partinin yapmış olduğu hizmetlerini bilirsek kayıtsız şartsız teslim oluruz. Eğitimi, sağlığı ve ekonomisiyle Türkiye çağ atladı. Hiç kimse makamına mevkisine güvenmesin. Koltuklar gelip geçicidir” dedi.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ise, " 10 yılda Türkiye de çok şey değişti. Belediye başkanlığı seçimlerinde yüzde 52 oy oranıyla seçildik. Bütün işlerimiz şeffaf. Geyve’ye 40 milyonluk yatırımla bağlantı yolumuz tamamlanmak üzere. Sakarya milletvekilimiz Şaban Dişli olmasaydı 10 milyonluk yatırım olan doğalgaz gelmezdi. Geçmiş dönemlerde belediye başkanlığı yapmış biri Geyve’nin hali nedir böyle, her yer delik deşik ve çamur diyor. Başka bir yöntem var ise söylesinler bizde o şekilde yapalım. Doğalgaz çalışmaları tamamlandığında tüm sokaklarımızı güzel hale getireceğiz. 1984 yılından bu yana her belediye başkanının seçim meydanlarında söylediği ama yapmaya muvaffak olamadığı Kara Çay deresi ıslah projesi uygulaması bana nasip oldu ve şu ana kadar üniversite hamam arasına haracanan para 453 bin lira. Karaçay Dere ıslahı Sakarya nehrinden Eşme köprüsüne kadar 3.5 milyona malolacak. Göreve geldiğimizde 1 kamyon kilitli parkeyi veresiye vermediler. 60 tane haciz, işler yürümüyor belediyenin bütün malları haczedilmiş, kira geliri yok araçlar dökülmüş belediyenin itibarı yok. Kum ocağı ruhsatı alıp kilitli parke tesisimizi kurduk. Seçim meydanlarında zamanı, parayı ve kaynakları iyi yöneteceğiz diye söz vermiştik. Üç yıllık belediye başkanlığı dönemimizde işlerimiz hızlı yürüyor. Sosyal belediyeciliği hayata gecirerek 72 konut yapıyoruz. Bunları asgari ücretliye vereceğiz. Birinci blok 12 daireyi 6 ay sonra tamamlıyoruz. Geyve girişi yol düzenleme çalışmalarımızı başlattık. İş makinelerimizi yeniledik. Yeni itfaiye araçları aldık. Geyve halkı hizmetin en iyisine layıktır. 29 mart akşamı Atatürk Kapalı Spor Salonunda toplantı yaparak yaptıklarımızı bütcemizi halkımızla paylaşacağız. Geyve Belediyesinin bütcesi 18.5 milyon. Buradan bir müjde veriyorum. Vekilimiz Şaban Dişli sayesinde SGK kurum binasını Geyve’ye kazandırdık. Özel idare kaynaklarıyla 500 bin lira harcama yaparak Tarım Kompleksimiz tamamlanmak üzere. Sosyal Yardımlaşma bünyesinde geri ödemesiz 52 metre kare 44 adet binamızın bir kısmını teslim ettik diğerlerinin inşaatı hızla devam ediyor. Bizi izmlemeye devam edin” şeklinde konuştu

 Sakarya Milletvekilleri adına adına konuşma yapan Şaban Dişli, “ Dünya krizle uğraşırken Türkiye tarihinin en başarılı bütcelerinden birini tamamladı. Ümit Türkiye de Türkiyenin lideri artık dünya lideri. AK Parti ilk kurulduğunda acil eylem planı yaptık. Hayatın her alanında bir projemiz vardı. 2023 yılında 500 milyar dolar ihracat planlıyoruz. Cumhuriyet tarihinin bir rekoru daha kırılarak ihracatımız 136 milyar dolara çıktı. Halkımızın yaşam kalitesini artırmak için çalışıyoruz. Bütün planlamalar Türkiyeyi ekonomiler içerisinde dünyanın onuncu büyük ekonomisinden biri yapmaktır. Geyve’de 40 yataklı hastane inşaatına başlayacağız. Kimse dedikodulara inanmasın, mi,lletvekillerimizle, il yönetimimizle, büyükşehir belediye başkanımızla istişareler yaparak Sakaryadaki hizmetlerde yol alıyoruz” dedi.

AK Parti Sakarya İL Başkanı Recep Uncuoğlu: “ Milletin iktidarının hakim olduğu bu memleket eski günlerine dönmeyecek. 10 yıllık iktidar boyunca bunca yüz ağartan hizmeti, siyaseti baştan yazan bu anlayışın fertleri olarak bu süre içinde millet derdiyle dertleşip o dertlere derman olma gayretiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Bizler öyle bir ekibiz ki görevimizi 365 gün yapıyoruz. Bizler böyle bir iktidarın böyle bir siyasi anlayışın yereldeki Türkiyedeki kılcal damarlarındaki neferleriyiz” diye konuştu.
Faaliyet rapaorunu Numan Kısa sundu.

Yapılan Kongrede asil üyeliğe: Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Muhittin Irmak(Başkan), Raif Alev,İlyas Akkaya, Selami Çolak, Ünal Demir, Sedat Aydemir, Mustafa Ünal, Ergün Karakuş, Senem Duran, İbrahim Çelik, Hatice Betül Özdemir, Eyüp Ay, Mustafa Eriş, Sami Gökbayrak, Yahya Dişli, Savaş İbrahim Akıncı, Kerim Mazlum, Mustafa Çelik, Bayram Uzun, Ali Bostan.

 

Yedek Üyeler:Alaattin Kaya, Seydi M. Kılıç, Mustafa Aydın, Nevzat Sıvacı, Sabri Selçuk, Nazım Topçu, İbrahim Akçay, Salim Demirkan, Recep ateş, Hayati Oğuz, Mehmet dereli,
Ümit Özmen, Erol Türit, Sabahattin Tetik, Ramazan Sönmez, Vildan Arslan, Salih Külte,
Yılmaz Yıldırım, İbrahim Maden, Müzeyyen Doğru.

NOT: Fotoğrafların devamını SAKARYA BÖLGE HABER'de izlemek için lütfen aşağıdaki linki tıklayınız.
http://www.sakaryabolgehaber.com/?NetPaper.ANKAmedya=NEWS&NEWS_CODE=9172&HABER=AK_Parti_Geyve_4.Olagan

Mustafa Hamdullah ERGİN/Ali ARICI


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs