HEM'den Bilgi Yarışması

Geyve Kaymakamlık HEM'den Bilgi Yarışması yapıldı.
Editör Editör

2014-2015 Geyve Halk Eğitim Merkezi, Geyve HEM'de faaliyet gösteren Giyim ve El Sanatları kursları arasında düzenlenen geleneksel 2. Bilgi Yarışması Alifuatpaşa Mahallesi Ortaokulu'nda yapılan yarışmaya usta öğreticiler ile kursiyerler katıldı.

Yapılan yarışma; HEM müdürü Mustafa Doğan ile HEM Müdür Yardımcısı Hamza Kaya'nın jüri üyeliği yaptığı tatlı bir rekabet ile tamamlandı. 

Sonuçlar:

1. Merkez Giyim Kursu Nagihan ÖZDEMİR (Usta Öğretici), kursiyerler; Filiz EREN, İlknur GENÇ, Seyhan AKDENİZ.

 2. Alifuatpaşa Çarşı El Sanatları Kursu Şengüler BOSTANCI (Usta Öğretici), kursiyerler; Yeliz ÜNAL,

Ayşegül YILDIRIM, Burcu SERTEL.

3. Karaçam Giyim Kursu Ayşe YÜKSEL (Usta Öğretici),

kursiyerler; Leyla TOKLU, Hafize TOKLU ile Dilek IŞIK.

Geyve HEM Müdürü Mustafa Doğan: "Geleneksel olarak 2. sini yapmış olduğumuz 'Bilgi Yarışması'nda medeni cesaretlerini göstererek kursiyerlerimiz Usta Öğreticileri ile beraber yarışmaya katılmışlardır. Bundan dolayı kendilerini kutlarım. 1, 2, ve 3. cü gelenlere yılsonu sergimizde hediyeleri verilecektir. Programda emeği geçen herkese teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.

Kursiyerler; programı hazırlayanlara ve HEM'e teşekkür etti. Programın sunumu; HEM Usta Öğreticisi Neşe Aksoy tarafından yapıldı.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs