MHP adayı Pehlivan’dan Mesaj

Geyve MHP ilçe başkanlığına aday olan Ahmet Pehlivan, milliyetçilik ruhunu canlandıracağız.
Editör Editör
Milliyetçi Hareket Partisi Geyve ilçe başkanlığına aday olan emekli öğretmen Ahmet Pehlivan, partililere yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi: “ MHP ilçe başkanı seçildiğim zaman, Geyve’de bir çığır açacağız. Muhalefet yaparak, bu millete, bu devlete daha iyi hizmet edeceğiz. Yeni anlayışlarla muhalefet yaparak, iktidar partisini sıkıştıracağız. Çünkü ulusal çıkarlarımız, iktidar tarafından heder ediliyor.

Millet, etnik kökenlere bölünmek isteniyor. Başbakanımızın dediği gibi Türk demek; Laz, Abaza, Çerkez, Manav, Arnavut… etnik gruplarının ortak çatısı demektir. Ama insanları etnik kökenlerine bakılarak ayrıştırmak bu millete yapılabilecek en büyük kötülüktür.

Medyanın da tarafsız olmasını istiyoruz. Oysaki şu anda medya, adeta iktidarın yan kuruluşu gibi çalışıyor. Medya tarafsız olursa, gerçekleri yazarsa, MHP olarak biz de kendilerini destekleriz; programlarımıza, toplantılarımıza davet ederiz. “ dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs