AK Parti İlçe Başkanları Toplantısı Yapıldı

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu başkanlığında AK Parti İlçe Başkanları il binasında biraraya geldiler. Toplantıya Osman Aydın, Erdoğan Demirci ve 16 ilçenin İlçe Başkanları katıldı.
Ali ARICI Ali ARICI

Gündemde ise 25 Subat tarihinde Sakarya'da yapılacak olan Yerel Yönetimler Danışma Toplantısı, siyaset akademisi programı ve genel değerlendirmeler vardı.
 
Gelecek hafta sonu yapılacak yerel yönetimler danışma toplantısı hakkında bilgi veren Uncuoğlu, "Yerel yönetimler konusunda bilgi alışverişi ve değerlendirmesi yapacağımız danışma toplantımızı AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Zonguldak Milletvekilimiz Özcan Ulupınar'ın katılımı ile gerçekleştireceğiz. Toplantıya ayrıca AK Parti Sakarya Milletvekillerimiz de iştirak edecekler. Büyükşehir, ilçe ve belde belediye başkanlarımız ile meclis üyelerimiz de danışma toplantımızın katılımcıları olacaklardır." dedi.
 
Kongre sürecinin sonuna gelindiğinden de söz eden AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, "Gençlik kolları ve kadın kolları kongrelerinin ardından İlçe kongrelerimizi de bitirmek üzereyiz. Partimizin ilkelerinden ödün vermeden, bu sürecin de başarıyla sonuna geldik. Bizler, halka hizmet anlayışı güden partimizin birer neferiyiz. Bu bilinçle hareket ederek, kurumsal kimliğimize uygun şekilde davrandığımıza inanıyorum. Bizler bu makamları, bizden sonra gelecek olanlara devretmek için, bizden önce bu davada hizmet etmiş değerli başkanlarımızdan devraldık. Bu süreç içerisinde daha iyi bir Türkiye ideali ile elimizden gelenin en iyisini yapmakla yükümlü olduğumuzu unutmadık." dedi.
 
Siyaset Akademisinin yeniden başlayacağı haberini de veren Uncuoğlu, kayıtların başladığını belirtti.

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs