HAS Parti’den Açıklama

HAS Parti Geyve İlçe başkanı Yunus Emre Özkan bir basın açıklaması yaptı.
Editör Editör
Özkan açıklamasında şunları söyledi: “Ülkemiz ve İlçemiz için çıktığımız bu yolda geleceğe umutla bakan ve yepyeni bir Türkiye’nin mimarı olmaktan gurur duymaktayız. Yarınların adaleti, hukuku ve refahının adilce dağıtılacağı bir düzenin öncüsü olacağız.

Siyasetin bir insani faaliyet değil, bir iktidar oyunu olarak gören mevcut siyasi anlayışlardan sorun çözülmesi asla beklenemez. Böyle bir siyaset ve demokrasi anlayışı vatandaşı söz, yetki ve karar süreçlerinden uzak tutmakta açlık ve işsizlik tehditleri ile iradelerini ipotek altına almaktadır.”

Diyen Özkan sözlerine şöyle devam etti: “Bugün Türkiye’de siyaset bir ekonomik çıkar, tahakküm aygıtı olarak kullanılmaktadır. Bizim tasavvurumuzda ki Türkiye’de siyaset bir zenginleşme aracı olarak kullanılmayacağı gibi başkaları üzerinde tahakküm kurmaya yâda kamusal süreçler aracılığı ile topluma şekil verme uğraşında olamayacaktır.

Toplumsal mühendislik yapmayacağımız gibi yaptırmayacağız. Partimiz inanlığın evrensel doğruları ve medeniyetin kadim değerleri olan herkese özgürlük, herkese adalet ve refahın hakça bölüşümünü benimsemeye ve bu değerde inanan herkesin sözcüsü ve temsilcisi olacaktır. Saygılarımla.”

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs