HAS Parti İlçe Başkanlığı’ndan

HAS Parti Geyve ilçe başkanı Yunus Emre Özkan; ilk kongre ile ilgili açıklamada bulundu.
Editör Editör

Özkan: “Halkın Sesi Partisi olarak ilk kongremizi genel başkanımızın katılımı ile Karasu ilçesinde gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bu kongre sürecinde gördüğümüz tablo bizim için ne kadar umut verici ise ülkemiz için o kadar içler acısıdır. Karasu ilçesinin iktidarın baskısından kurtulmak için ne denli bir çaba gösterdiğini kongremizde görmüş bulunuyoruz.”

Diyen Özkan sözlerine şöyle devam etti: “ Yepyeni Türkiye’nin temellerini attığımız bu kongremizde coşkulu kalabalığın partimize gösterdiği teveccüh bizi mutlu etmiş ve içimizdeki heyecanı bir kat daha arttırmıştır.

Haziran ayı içinde kongre
Haziran ayı içerisinde bu yeni iktidar temellerini attığımız partimizin Geyve ilçe kongresini yapmayı hedefliyoruz. Genel başkanımızın ilçe kongremize katılması için yoğun temaslarda bulunuyoruz. Burada yeni seçilen Karasu ilçe teşkilatına ve HAS Parti Karasu ilçe başkanı Recep Özdemir’e görevinde başarılar dileriz.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs