İtfaiyeciler yaktı, Öğrenciler söndürdü

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde düzenlenen Sivil savunma Programında; Geyve belediyesi itfaiyecileri ateş yaktı, öğrenciler yangını söndürdü.
Editör Editör
Geyve ASML Sivil Savunma Kulübü öğrencilerinden Sevgi Çelenk, Esra Karagöz, Dilara Tiryaki, Aslı Karahan ve Safiye Çürük, öğretmen Ertan Karaoğlu rehberliğinde itfaiyecilerle işbirliği yaparak, program düzenledi.

Okul müdür yardımcısı Muhterem Kaya’nın alarm çalmasıyla öğrenciler, sıraların altına girerek, depreme karşı önlem aldı. Daha sonra öğrenciler hızla okul bahçesine çıktı.

Geyve belediyesi İtfaiye amiri Ali Aslan; öğrencilerin karşılaşacakları yangın, sel, deprem gibi doğal afetlerden nasıl kurtulacaklarını uygulamalı olarak anlattı.

İtfaiyecilerin, okulun bahçesinde yaktıkları ateşi, öğrenciler köpüklü suyla söndürdü.

ASML müdürü Ahmet Şengül; başarılı bir program yaptıkları için, Geyve belediyesi itfaiye ekibine, öğretmen Ertan Karaoğlu ve görevli öğrencilere teşekkür etti.

Mehmet AYDOĞAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs