HEM Meslek Kursları Açacak

Geyve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü meslek sahibi olmayanları meslek sahibi, meslek sahibi olanları ikinci bir meslek sahibi yapacak 3 adet Meslek Kursu açmayı planlıyor.
Editör Editör

Geyve Kaymakamlık Halk Eğitim Merkezi Müdürü İrfan Karaçayır açılması planlanan meslek kurslarını şöyle açıkladı: “
 1. Meslek Kursu 544 Saatlik Çağrı Merkezi Elamanı Yetiştirme Kursu,
2. Meslek Kursu 344 Saatlik Yönetici Asistanlığı Kursu,
3. Meslek Kursu 280 Saatlik Hasta Kabul İşleri Kursudur.
Kurslar için müracaatlar başlamıştır. 12 Kişilik müracaat olan kurs açılacaktır. Bu üç kurstan herhangi birinden 12 kişilik müracaat oluşmaması durumunda, istemeleri halinde yeterli başvuru olan diğer kursa kaydı yapılacaktır.

1-YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI KURSU
Meslek Elemanı Tanımı: Büro yönetimi, iletişim, organizasyon ve belgeleme işlemlerini yapabilme bilgi ve becerisine sahip kişidir.
İstihdam Alanları: Mesleğin gerektirdiği yeterlikleri kazanan bireyler Büro Yönetimi ve Sekreterlik alanında; Küçük veya büyük ölçekli işletmelerde, Resmi ve özel kurumlarda çalışabilirler.

2-ÇAĞRI MERKEZİ ELEMANI KURSU
Meslek Elemanı Tanımı: Görevinde gelen telefonları doğru cevaplamak, kurumdan hizmet almaya gelenleri en kısa sürede doğru yerlere yönlendirmek, faks ve e-postalara cevap verebilen kişidir.
İstihdam Alanları: Mesleğin gerektirdiği yeterlikleri kazanan bireyler Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri Alanında;
1. Halkla ilişkiler ve tanıtım ajansları, 2. Şirketlerin halkla ilişkiler, kurumsal iletişim, tanıtım bölümleri, 3. Görsel ve işitsel medya kuruluşları, 4. Reklam ajansları, 5. Çağrı merkezleri, 6. Şirketlerin müşteri ilişkileri birimleri, 7. Organizasyon ve fuar şirketleri, 8. Turizm şirketlerinde vb. yerlerde çalışabilirler.

3-HASTA KABUL İŞLEMLERİ
Meslek Elemanı Tanımı: Sağlık hizmeti veren kurum ve kuruluşlarda, hasta giriş/çıkış işlemlerini, hastanın tedavi ve poliklinik hizmetleri sürecindeki dokümantasyon işlemlerini evrak ve bilgisayar ortamında kayıt altına alan, arşivleyen kişidir.
İstihdam Alanları: Mesleğin gerektirdiği yeterlikleri kazanan bireyler;
Hastanelerde (Üniversite, devlet, dal, özel), Sağlık ocağı, Poliklinikler, Tıbbi laboratuarlar, Tıp merkezleri vb. yerlerde çalışabilirler.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs