Değerler Eğitim Semineri

Geyve’de Değerler Eğitim Semineri verildi.
Editör Editör
Değerler Eğitimi ve Bilgilendirme Toplantısı Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi Konferans Salonu’nda yapıldı. Bilgilendirme Toplantısı programına; Geyve ME şube müdürü Davut Karamehmetoğlu, Geyve, Pamukova ve Taraklı ilçelerindeki ilk ve orta öğretim okulu müdürleri katıldı.

Değerler Eğitimi Proje Koordinatörü Duriye Aydeniz: “Milli evrensel ve etik değerler bilinciyle insan hakları ve demokrasi kültürünü kazandırmayı amaçlıyoruz. Karakter Eğitimi isimli projeden ilham alınarak hazırlanan projemiz üç yıldır ilimizdeki pilot okullarımızda uygulanmaktadır.

Sakarya İli bu projeyi Türkiye’de ilk uygulayan kenttir. Bakanlığımız projemizi takip etmiş ve İstanbul’da uluslararası bir konferansta bizden bir sunum yapmamızı istemiştir.

Projeyi beğenen Bakanlığımız, Değerler Eğitimi Projesini ülke genelinde uygulamaya başlamıştır. Değerler Eğitimi Projesi kapsamında her aya ait bir değerimiz bulunmakta ve okullarımız bu değerleri istedikleri etkinlikler ile gerçekleştirmektedir.” dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs