MYO Öğrencilerine İngiltere'de Okuma İmkanı

Meslek Yüksekokulu Öğrencileri İngiltere'de okuyabilecekler

Ali ARICI Ali ARICI

Sakarya Üniversitesi ile İngiltere’nin Leeds Metropolitan Üniversitesi arasında Bilgisayar Programcılığı, İşletme, Turizm ve Tıbbi Laboratuar Teknikleri ortak ön Lisans Programları açılması ile ilgili yapılan anlaşma protokolü kapsamında Geyve Meslek Yüksekokulu’nda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.


Leeds Metropolitan Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörü Mustafa ASLAN ve ve Robert Teal tarafından yapılan bilgilendirme toplantısı’nda Leeds Metropolitan Universitesinin lisans düzeyinde 85.000 öğrencisi olduğu, üniversitenin dünya çapındaki yeri, iş imkanları ve oradaki konaklama hakkında bilgiler verdi.

Leeds Metropolitan University Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörü Mustafa Aslan Geyve MYO öğrencilerine "Sakarya Üniversitesi'nde okuduğunuz için çok şanslısınız. Üniversitenizin eğitim şartları çok ileri seviyede. Buradan mezun olduktan sonra ayrıcalıklı olmakla birlikte; lisans eğitiminizi Leeds Metropolitan Universitesinde tamamlayıp çifte ayrıcalık yaşayacaksınız. Kariyerinizde önemli basamakları oluşturacaksınız" dedi.

Geyve Meslek Yüksekokulu Müdür yardımcısı Ali Kırksekiz'de ' İki Üniversite arasında gerçekleştirilen protokole göre 1+1 şeklinde planlanan ön lisans programına alınacak öğrencilerimiz ilk yılını Sakarya Üniversitesi’nde 2. Yılını Leeds MetropolitanÜniversitesi’nde okuyarak çift diploma alabilecekler. Önlisans programını başarı ile tamamlayan öğrenciler ilave 1 yıl (1+1+1) daha Leeds Metropolitan Üniversitesi’nde eğitimlerine devam etmeleri durumunda lisans diploması almaya hak kazanacaklar' dedi.

HABER - FOTO: İlyas ÇAKAR

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs