Atatürk İÖO’da Kitap Şenliği

Geyve Atatürk İlköğretim Okulu’nda açılan kitap tanıtım sergisi şenlik halindeydi.
Editör Editör

Geyve Atatürk İlköğretim Okulu Kitaplık Kulübü öğretmenleri Fatma Elitok ile Fatma Çetin hazırladı. Okulun salonunda düzenlenen kitap okumayı sevdirme etkinliklerine İlçe Milli Eğitim Müdürü Beşir Nalbant, müdür yardımcısı Davut Karamehmetoğlu, HEM İrfan Karaçayır, Nüfus müdürü Osman İslamoğlu, diğer okulların müdürü, veliler ve öğrenciler katıldı.

Kitap Sergisinin açılış kurdelesini kesen MEM Beşir Nalbant: “ İnsan, okudukça değeri yücelir. Bunun için yediden yetmişe herkes kitap okumalıdır.” MEM Beşir Nalbant; Nasrettin Hoca kıyafetini giyen Mehmet Adlı, Dede Korkut rolünde Enes Eker, Hacivat rolündeki Yunus Emre ve 7 cüceler kılığına giren M. Fatih Düven adlı öğrencilerle ayrı ilgilendi ve sözlerine şöyle devam etti: " Nasrettin Hoca, Dede Korkut, Karagöz, Deli Dumrul… Bizim kültürümüzü gelecek nesillere tanıtan unutulmaz kahramanlarıdır. Aslında öğrencilerimizin çantalarına tişörtlerine bu kahramanların resimlerini basmak, bunlarla ilgili çizgi filmler hazırlamak gerekir. Çocuklar, atalarımızı tanıdıkça, tarihi değerlerimize daha iyi sahip çıkacaklardır."dedi.

Okul müdürü Erol Erdem: “ Bu tür etkinlikler hem kitap okumanın önemini vurguluyor hem de öğrenciler ve okullar arasında tanışıp kaynaşmayı sağlıyor. Programımıza katılan herkese teşekkür ederim.” dedi.

Kitaplık Kulübü rehber öğretmeni Fatma Elitok: “ Bu etkinliği, çocuklara kitabı sevdirmek için düzenledik. Kitapla ilgili her şeyi çocuğa şenlik havasında verirsek, o da kitabı sıkılmadan okur. Bize yardımcı olan idarecilerimize, öğretmenlere, öğrencilere ve velilere teşekkür ederim.” dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs