Milletvekiki Özkoç'tan Geyve'ye Ziyaret

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç yanındaki ekiple birlikte, CHP yeni yönetimine teşekkür ziyaretinde bulundu.
Ali ARICI Ali ARICI

CHP Geyve İlçe binasında yeni yönetimle bir araya gelen Özkoç: " Sakarya İl kongresine Genel merkezin önem verdiğini Genel başkan ve yüz civarında Millet vekilinin kongreye katılma arzusunda olduğunu bu konuda bizzat kendilerine söylediklerini belirtti. Örgütlerde kırgınlık ve dargınlıkların bittiğini , örgütlerin çalışmasında önlerinde hiçbir sorun bırakmıyacaklarını iç barışını sağlamış ekonomik sorunlarınıda çözmüş örgütten yerelde ve genelde iktidar olmayı beklediklerini dile getirdi."

CHP Geyve İlçe Başkanı Atilla Zeytinoğlu İlçenin sorunları ile ilgili konulara değinerek parti çalışmaları hakkında bilgi aktardı. Önümüzdeki üç yıllın seçim yılları olacağını belirten Atilla Zeytinoğlu seçimlere çok iyi hazırlanmamız gerektiğini önümüzdeki yılların Cumhuriyet Halk Partisi iktidarının olduğu yıllar olacağını bunun içinde yönetim ile birlikte Geyvede buna hazır olduklarını belirtti.

İl Başkanı Yaşar ERDEM 29.04.2012 günü yapılacak olan il kongresinin şölen havasında geçmesi için Geyveden kongreye kalabalık bir katılım olmasını istedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs