Aydınlar’da Büyük Yangın

Aydınlar köyünde Mustafa Ay'a (25) ait; ev, depo ve ahır çıkan yangın sonucu tamamen yandı.
Editör Editör

Lodosun etkisi ile ve samanlığın yanında bulunan kavak ağaçlarına yıldırım düşmesi sonucu elektrik tellerini kısa devre yaptırarak başlayan yangın, bir anda samanlığı sardı. Samanlıktan, hemen bitişiğindeki eve sıçrayan yangın büyük maddi zarara neden oldu.

Yangında samanlık, zirai aletler ve ev eşyaları zarar gördü, maddi zararın büyük olduğu belirtildi.

Yangına; Geyve Belediyesi İtfaiye ekiplerinin hızlı ve zamanında müdahale etmesi yangının diğer binalara sıçramasına engel oldu. Geyve Orman İşletmesi Yangın Söndürme ekipleri, Taraklı İtfaiye ekipleri ve civar köylerden vatandaşlar zirai su tankerleriyle söndürmek için gerekli müdahaleyi yaptı.

Yangın söndürme çalışmalarına katılan mülk sahibi Mustafa Ay, eşi Fevziye Ay, Fikret Portakal, Sezai Güney ve Sezai Kaya dumandan etkilenerek zehirlendi.

Olay yerine çağrılan ambulans dumandan etkilenenlere ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. İlk müdahalenin ardından 5 kişi tedavileri için Geyve Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Çıkan yangında 1 ev, 1 samanlık ve 1 depo tamamen yandı. Yangında yaklaşık 50 bin liralık maddi hasarın meydana geldiği belirlendi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs