Ak Parti Geyve İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Ak Parti Geyve İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, Kültür Merkezinde geniş katılımlı olarak yapıldı.
Editör Editör

Danışma Meclisi öncesinde, salon girişinde hazirun cetveli imzaya açıldı.
Toplantıyı Celil Oğul yönetti.

Saygı Duruşu yapıldı. İstiklal Marşı beraber söylendi.

Divan; Ak Parti İlçe Başkanı Muhittin Irmak, İlçe Teşkilat Başkanı Selami Çolak, İlçe Genel Sekreteri Raif Alev, İlçe Gençlik Kolları Baş. Yar. Yunus Emre Yar, İlçe Kadın Kolları Üyesi Nagihan Çakır’dan oluştu.

Ak Parti İlçe Başkanı Muhittin Irmak kısa konuşmasında yaptıkları icraatları tek tek sayarak, muhalefetin eleştirilerine cevap vererek ‘kendi dönemlerinde yaptıklarını saysınlar ‘ diyerek eleştiride bulundu.

Ak Parti Alifuatpaşa Belde Başkanı Yusuf Besen: “Seçildiğimden bu yana etkinliklerimiz devam etti. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü ve Yaşlılar Haftasını kutladık. Tek tek yaşlılarımızı ziyaret ederek karanfil hediye ettik. Kanser Haftası nedeni ile seminer düzenledik. Orman İşletme Müdürlüğü ile irtibata geçilerek fidan diktik. Gençlik kollarımız Çanakkale gezisi ve futbol turnuvaları düzenleyeceğiz.” dedi.

Alifuatpaşa Beldesi Belediye Başkanı Şuayip Erkan Çalık: “Genel düzenlemeler yaptık. 17 arkadaşımızı işe aldık. 32 dönüm alan Orman İşletme müdürlüğünden kiralanarak Mesire Alanı olarak düzenlenecek. 2 adet yolcu otobüsü almak için girişimlerde bulunduk. 1 yolcu otobüsü hibe edildi. Yol genişletme ve kamulaştırma çalışmalarımız devam ediyor. İçme suyu şebekemiz yenilecek. Kanalizasyon konusundaki sorunları çözmeğe çalışıyoruz.”dedi.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya: “Kendi dönemlerinde yapamadıklarını yapan bizlerin yaptıklarını gizlemeğe çalışıyorlar. Hizmet almak için emek harcıyoruz. Kat yüksekliğini 14m. ye çıkardık, yeni hastanemiz yapılacak. 2.5 trilyonluk Sosyal Güvenlik Kurumu binası yapılacak.

İlçe Tarım Kompleksi inşaatında sona yaklaşıyoruz. Yurt-Kur’a yurt talebimiz oldu. 500 kişilik yurt binası inşaatına başlanacak. Milletvekilimiz Sayın Şaban Dişli ile Geyve’de tarih yazdık.

Yaptıklarımız ortada. 50 yıldır Geyve’de konuşulan köprü ve çevreyolu inşaatı devam ediyor.”

Geyve Belediye Baskani Murat Kaya sözlerini şöyle sürdürdü: “Geyve Belediyesi olarak hezaman doğru işleri emin adımlarla yapıyoruz. Projelerimizi hızla tamamlıyoruz. 2012 yilnda da yeni projelerimizle bu hizmet yarışımıza devam edeceğiz.”

Hizmete kilitlendik
Baskan Kaya;
“Geyve Belediyesi olarak hizmet odaklı çalışsmaya devam edecegiz. Projelerimize yenilerini ekleyecegiz. Kum ve parkede kendi kendine yeten nadir belediyelerden biri olduk. Doğalgaz çalışmalarımız hızla ilerliyor. Karaçay deresi mezbelelik yüzüne bakılmayacak haldeydi. Şimdi örnek projelerden biri haline geldi. Çalışmalar hızla ilerliyor. Geyve E-25 duble bağlantı yolunda sona yaklaşıldı. Mezbahanemizi ve Akaryakıt istasyonumuzu modern bir görünüme kavuşturduk. Daha önce virane bir halde idi. Çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik yaz kış spor okulları devam ediyor. Bayanlarımıza yönelik birçok kurs projeler ürettik.

Nereden nereye
Maaaş ödeyemeyen, borç bataığnda yüzen bir belediyeden, hamdolsun projeler üreten, yatırım yapan, borçlarını ödeyen bir belediye haline geldik.

2012 yılında mevcut projelerimize devam ederken yeni projelerimizi de hayata geçireceğiz. Allah’ in izniyle Geyvemizi emin adımlarla geleceğe taşıyoruz. Halkımızdan aldığımız bu emaneti en iyi şekilde yönetmenin gayreti içerisindeyiz. Gece gündüz demeden halkımızdan aldığımız güç ile çalışmaya devam edeceğiz. Bizi izlemeye devam edin.” dedi.


Ak Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu kısa konuşmasında başarı dileklerini sundu.

Ak Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak’ın katılımcılara teşekkür etmesi ile Danışma Meclisi Toplantısı sona erdi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs