İHL ve Müftülük’ten Kutlu Doğum Haftası Bilgi Yarışı

Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve Geyve Müftülüğü ortaklaşa olarak düzenledikleri ‘Kutlu Doğum Haftası’programı çerçevesinde Geyve İlköğretim ile Ortaöğretim Okulları arası bilgi yarışması düzenledi.
Editör Editör

Yarışma sonucu öğrencilere çeşitli ödüller verildi. Geyve Müftüsü Hüseyin Duran: “Bu sene ‘Kutlu Doğum Haftası’ çerçevesinde Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve İlçe Müftülüğü olarak ortaklaşa kutlama yapma kararı aldık.

Cemaat olarak Camii şerife gelen erkekler yapılan program ve vazu nasihatleri dinleme imkânına sahipler. Fakat bayan cemaat ve öğrencilerimiz bu durumdan mahrum kalıyor idiler.

Bunların da istifade edebilmesi için ortak program düzenleme yoluna gittik. Programın yapım ve sunumunda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”dedi.

Geyve Anadolu İmam-hatip Lisesi Müdürü Ali Arıcıoğlu: “İHL olarak Müftülük ile ortaklaşa olarak ‘Kutlu Doğum Haftası’ kutlama çerçevesinde etkinlik programları yaptık. Emeği geçen herkese ve Geyve Müftülüğüne teşekkür ederiz.”dedi.

Geyve MEM(Milli Eğitim Müdürü)Beşir Nalbant: “Kutlu Doğum Haftası için söylenecek her söz azdır.”dedi.

Kutlu Doğum Haftası programı çerçevesinde bilgi yarışmasına katılan İlköğretim Okulları; Akdoğan İlköğretim Okulu 70 puan, Alifuatpaşa Cemal Gürsel İlköğretim Okulu 50 puan, Geyve Gazipaşa İlköğretim okulu 50 puan, Karacaören Köyü İlköğretim Okulu 30 puan, Geyve Atatürk İlköğretim Okulu 80 puan, Geyve İlköğretim Okulu 60 puan, Geyve Kazımpaşa İlköğretim Okulu 100 puan, Geyve Kozan Köyü Mehmet-Ayşe Akgül İlköğretim Okulu 100 puan, Alifuatpaşa Beldesi Cumhuriyet İlköğretim Okulu 70 puan, Nuruosmaniye Köyü Süleyman-Gülsüm Odabaş 80 puan, Geyve Doğantepe Köyü YİBO(Yatılı İdare Bölge Okulu)50 puan, Geyve Eşme Köyü İlköğretim Okulu 90 puan aldı.

Liseler arası bilgi yarışmasına katılan okullar; Geyve Anadolu Ali Fuat Başgil Lisesi, Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi 120 puanla birinci, Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 90 puanla üçüncü, Geyve METEM(Mesleki Teknik Eğitim Merkezi), Geyve Anadolu Lisesi 110 puanla ikinci oldu.

Not: toğrafları SAKARYA BÖLGE HABER'de izlemek için lütfen aşağıdaki linki tıklayınız.
http://www.sakaryabolgehaber.com/?NetPaper.ANKAmedya=NEWS&NEWS_CODE=11315&HABER=IHL_ve_

Mustafa Hamdullah ERGİN


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs