Başkan Kaya, 23 Nisan’ı kutladı

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı TBMM' nin kuruluşunun 92. yıldönümünü kutladı.
Ali ARICI Ali ARICI

Kaya, "Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 92. yıldönümünü büyük bir gurur ve sevinçle kutluyoruz. TBMM açıldığı günden itibaren her zaman Türk milletinin öncüsü olmuştur. Millet iradesine olan güvenini, Kurtuluş Savaşı’nı TBMM’den başlatarak gösteren Mustafa Kemal, o karanlık günlerde bile daima meclis iradesine olan bağlılığını göstermiştir. Millet egemenliğine inancın bir simgesi olan TBMM, yerine getirdiği önemli vazifeyle Türk milletinin kalbinde her zaman hak ettiği yeri almıştır.

Mustafa Kemal 23 Nisan’ı çocuklara armağan ederek, Türk Milleti’nin geleceği ve yarınları olan çocuklara olan güvenini de bu vesileyle göstermiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dünyadaki tek çocuk bayramı olmasıyla da dünya çocukları için ayrı bir önem kazanmaktadır. Bu önemli gün, tüm dünya çocuklarına barışı ve kardeşliği gösterme imkanı sağlayan bir gün olmuştur. Her geçen yıl daha çok ülke çocuklarının katılımlarıyla kutlanan 23 Nisan, dünya çocuklarının simgesi haline gelmiştir. Umarım, ülkemiz bundan sonra uluslar arası kuruluşların daha aktif katılımıyla daha geniş katılımlı programlara ev sahipliği yapar. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi Rahmet ve minnetle anıyor, milletimizin ve değerli evlatlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutluyorum” dedi.

GeyveHaber

http://www.sakaryabolgehaber.com/?NetPaper.ANKAmedya=NEWS&NEWS_CODE=11340&HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs