Kutlu Doğum Geyve'de Çeşitli Etkinliklerle Anıldı

1441. Yıldönümünü kutladığımız âlemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.)’in doğumu bu noktada anlamaya” şiarıyla kutlana gelen kutlu doğum Geyve'de kutlandı.
Ali ARICI Ali ARICI

Geyve müftülüğü tarafın’dan İlhan Tan Tesislerinde yemek verildi. Yemeğe Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Sakarya İl Müftüsü İlyas Serenli, Geyve Müftüsü Hüseyin Duran, daire müdürleri, Diyanet personeli ve misafirler katıldı.

Geyve Merkez Camiinde yapılan program Program ilahilerle başladı. Geyve müftüsü Hüseyin Duran'ın ardından Mustafa Kılıçoğlu Kuran'ı okuma yarışması dünya birincisi, Muharrem Dağ hafızlık Türkiye birincisi, İbrahim Aksoy, Mustafa Altın, Ahmet Dinç tarafın’dan güzel bir Kur’an ziyafeti verildikten sonra Sakarya Müftüsü Serenli: " 1989'dan itibaren diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı bir hafta ihdas etti. Kutlu doğum haftası.Peygamberi anmak ve anlamak için böyle bir hafta ihdas edildi. Bütün insanlar bu hafta dolayısıyle Peygamberi anıyorlar. Her sene bir konu oluyor. Geçen sene merhamet bu sene kardeşlik. Peygamberi nasıl anlamyılız konusunu anlattıktan sonra müftü Serenli'nin duasıyla program sona erdi. Program kalabalık halk tarafından izlendi.

 Program sonunda Geyve Belediyesi, programa katılanlara kırmızı gül ve irmik helvası ikram etti.

GeyveHaber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs