Muhtarlar Derneği Toplantısı Yapıldı

Geyve Mahalli ve Köy Muhtarları SEDAŞ Sıkıntısı Devam Ediyor.
Editör Editör
Geyve İlçesi Muhtarlar Derneğinde önceki toplantıda takvime bağlanan ve her ayın son Perşembe günleri olarak tespit edilen iktidar partisi ilçe başkanı ile yapılacak olan olağan aylık değerlendirme toplantısı yapıldı.

Programa; AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak, İl Genel Meclisi Üyeleri Şükrü Çelik ile Neşet Çakır ile köy muhtarları iştirak etti.

Geyve Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Pınar: “Toplantımıza katılan AK Parti İlçe Başkanı Muhittin Irmak, İl Genel Meclisi Üyeleri Şükrü Çelik ile Neşet Çakır’a, Mahalle ve Köy Muhtarı arkadaşlara hoş geldiniz diyorum.

Hey ayın son Perşembe günü yapmayı kararlaştırdığımız bu toplantıların bizlere olan yararlarının bilincindeyiz. İhtiyaçlarımız ile ilgili taleplerimizi dosya haline getirerek müracaatlarda bu dosyayı sunalım. SEDAŞ ile ilgili sıkıntılarımızı kapsayan dosyayı hazırladık ve ilgili bakanlığa ulaştırdık.

Aldığımız duyumlara göre SEDAŞ yetkilileri köylerde lamba sökmeğe saat 4 – 5 gibi geliyormuş. Bu çok yanlış bir uygulama, köylüler sabaha karşı köylerine gelen yabancılara hoş davranmayabilirler ve hoş olmayan sonuçlar ortaya çıkabilir. Bu konunun dikkate alınmasını ilgililerden istiyorum." dedi.

AK Parti İlçeBaşkanı Muhittin Irmak: “SEDAŞ’a yaptıkları bu son uygulamaları ile ilgili para cezası geldi. SEDAŞ lamba sökme işini durdurdu. Her muhtarımız SEDAŞ ve başka konular ile ilgili sıkıntılarını dosya haline getirerek bizlere sunsun.

Derdimiz üzüm yemek, bağcıyı dövmek değil.SEDAŞ yatırımlarına Geyve İlçesinden başlayacak. Amacımız sizlere daha iyi hizmet vermektir. Katılımlarınız için çok teşekkür ederim.” dedi.

İl Genel Meclisi Üyesi Neşet Çakır: “İhtiyaçlarınız veya talepleriniz ile ilgili konuları dosya halinde hazırlayıp verirseniz, bizler de programlarımıza alırız. Böylece yapacağımız işlerde çabuklaşır ve kolaylaşır.”dedi.

Dereköy Muhtarı Mehmet Tufan: “Cami önlerinden sökülen lambaların hemen takılması gerekir. Sabah namazına gidenler zor anlar yaşıyor. Yoğun geçen kış şartları nedeni ile arazi yollarımız bozuldu. Bu yollarımızın da behemehâl yapılması gerekir.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs