Şehit ve Gazi Yakınları Yemekte Buluştu

Sakarya Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Geyve Belediyesi’nin ortaklaşa hazırladığı yemekte, Şehit ve Gazi aileleri Karaçam Mahallesi İsmail’in Yeri’nde buluştu.
Editör Editör

Her 15 günde bir yapılan ve ayda 2 kerre gerçekleşen yemek, ilçelerde dönüşümlü yapılıyor.

Düzenlenen programa; Sakarya Valisi Hüseyin Avni Çoş, Geyve Kaymakamı İlyas Memiş, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Sakarya Alay Komutanı Albay Emin Dursun, Geyve Garnizon Komutanı Jand. Ütğm. Raşit Gökhan Civek, Geyve İlçe Emniyet Müdürü Uğur Duman, MEM Mehmet Doğan,Sakarya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu, Müd. Yard. Yasemin Turan, Muharip Gaziler ile aileleri katıldı.

Geyve Belediye başkanı Murat Kaya yaptığı kısa konuşmada: “Şehitlerimize Allahü Teâlâ’dan rahmet, yaşayan gazilerimize de hayırlı uzun ömürler diliyorum. Biz sizleri çok seviyoruz. Allah’da sizleri çok seviyor. Şehit ve gazi yakınları olarak. Her zaman emrinizdeyiz. Kapılarımız sizlere açık idarecileriniz olarak. Söylediklerinizi emir telakki ederiz. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Sayın İl Müdürümüz beni arayıp “Vali Beyin de katılacağı bir program yapalım” dediğinde. Ben çok mutlu oldum. Bu mutluluğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum. İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanınız olarak her zaman emrinizdeyiz. Sayın Valim de böyle biri. Bugüne kadar yaptığı değerli hizmetleri ile hem bizi idareci olarak rahatlattı, hem de Sakarya’nın sorunlarına birebir çare bulmak, bizlerle hemdem olan çok kıymetli bir idarecimiz. Biz de kendilerine ilçe bazında teşekkür ediyoruz. Bu güne kadar yaptıkları için. Katılımcılara da teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.

SAKARYA Valisi Hüseyin Avni Coş yaptığı konuşmada özet ile: “Şehit yakınlarımız Gazilerimiz bizim Devlet olarak her zaman başımızın tacıdır. Onların yeri her zaman özel. Bugün sizlere karşı sevgilerimizi, saygılarımızı ve bunun sürekli olduğunu ifade etmek için böyle güzel bir program tertip ettik. Bir olduğumuzu, dosta düşmana gösterelim. Gerektiğinde Milletimiz için, Devletimiz için 15 Temmuz’da olduğu gibi her türlü fedakârlığa da hazır olduğumuzu göstermek için buradayız. Allah hepinizden razı olsun. Şimdi bizin burada huzur içinde böyle bir toplantıyı yapmamıza imkân sağlayan Yüce Mevla’mıza ve şehitlerimize sonsuz şükranlarımızı iletiyoruz.”ifadelerini kullandı.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs