Öğrencilerden Fidan Dikimi

Geyve İlköğretim Okulu 5/C öğrencileri öğretmenleri Havva Bal, Geyve Atatürk İlköğretim Okulu 2/B öğrencileri öğretmenleri Murat Bal eşliğinde ağaç sevgilerinin ifadesi olarak yangında zarar görmüş alana fidan dikti.
Editör Editör
Geyve Atatürk İlköğretim Okulu 5/C öğrencileri; Ahmet Enes Irmak, İkbal Hüda Kuru, Efsane Doğan’dan oluşan ekip çevreye olan duyarlılıklarının gereği olarak Orman İşletme Müdürü Selçuk Kurtbal’a başvurarak gösterilecek bir alana fidan dikmek talebinde bulundu.

Grup daha sonra Belediye Başkanına giderek fidan dikim sahasına ulaşmak amacı ile araç talep etti. Geyve Belediye başkanı Murat Kaya öğrencilerin dileklerini kabul ederek araç tahsis etti.

Bütün bu hazırlıklardan sonra Atatürk İÖO 2/B sınıfı öğrencileri öğretmenleri Murat Bal ve Geyve İÖO 5/C sınıfı öğrencileri öğretmenleri Havva Bal ile daha önce yangında zarar gören Akseki Köyü yakınlarındaki alana gelerek fidan dikti.

Öğrencilerin fidan dikim çalışmalarına; Geyve Orman İşletmesi Merkez Şefi Zekiye Bilin, Orman Muhafaza Memurları refakat ederek, dikim teknikleri konusunda yardım etti. 5 dekar alana 200 adet meşe ve çam fideleri dikildi.

Fidan dikim işlerini tamamlayan öğrenciler, Doğantepe Köyü Orman İşletme Deposunda piknik yaparak yorgunluk attı.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs