Teröre Geçit Olmaz

Geyve AL(Anadolu Lisesi) öğrencilerine; Sakarya Emniyet Müdürlüğü, “Terörle Mücadele” konulu seminer verdi.
Editör Editör

Sakarya Emniyet Müdürlüğü, “Terörle Mücadele” Şube Müdürlüğü, Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliğince “Gençlik ve Güvenli Gelecek” başlığı altında “Terör, sebepleri ve hedefleri” konularında uzman görevli Rıdvan Koç tarafından konferans verildi.

Geyve Anadolu Sağlık Lisesi Salonu’nda öğretmen ve öğrencilere hitaben ‘Terörle Mücadele,
Terör, sebepleri ve hedefleri’ konulu konferans veren Rıdvan Koç: “Terör, kandırılmaya müsait gençlerden nemalanmaktadır. Terörün dini, imanı, cinsiyeti olmaz; işi gücü ülkemizin huzurunu bozmaya çalışmaktır.

Çanakkale savaşında; Urfalı, Diyarbakırlı, Geyveli, Samsunlu… Mehmetçikler omuz omuza ülkemizi savundu. Hain düşmana geçit vermedi. O zaman kardeş olan insanlarımız, şimdi neden birbirine ters bakıyor? Dış mihrakların dolmuşuna gelmeyelim.

İçerisindeki çeşitli ürünler nasıl ki aşureye tat veriyorsa, Abaza, Laz, manav, Çerkez, kürdü de ülke mozaiğine güzellik katmaktadır. Bizler, bir elin beş parmağı gibiyiz, birbirimizden asla ayrılamayız.

Terör, 30 yıldan beri 35 bin insanımızı şehit etti. Ekonomiye 350 milyar dolar zarar verdi. Bu parayla binlerce fabrika kurulurdu ve ülkemizde işsiz genç kalmazdı.” dedi.

Konferans sonunda öğrencilere Bloknot Defter, Kitap Ayracı, Ders Programı, Tükenmez Kalem dağıtılarak, Kek ve Meyve Suyu ikramı yapıldı.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs