Geyve Birincisi

Sakarya İl MEM düzenlediği liseler arası bilgi yarışmasında, Geyve Anadolu Lisesi; Geyve birincisi oldu.
Editör Editör

Geyve Kaymakamlığı Kültür Merkezi ve Öğretmenevinde düzenlenen Bilgi ve Kültür Yarışmasının sunuculuğunu öğretmen Muhterem Kaya yaptı. Jüri masasında, ilçedeki ilköğretim okulu müdürlerinden Erol Erdem, İsmail Selçuk ve Şenol Seven bulundu.

Yarışmaya katılan okullar ve görevli öğrenciler:
Geyve Anadolu Lisesi: Berna Yıldızhan, Merve Ünalan, Ebru Tuğçe Bilgin.

Anadolu Sağlık Meslek Lisesi: Barış Kısa, Gözde Kahyacık, Yusuf Semerci, Fatma Arslan

METEM: Tuncay Gökbayrak, Yağmur Dorusöz, Sevgi Özçelik

Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi: Funda Kaya, Yasin Atakan Özcan, Tugay Önal, Melek Bulut

Geyve İmam-Hatip Lisesi: Zehra Özbek, Sinem Sancak, Fatma Özkay

Bilgi yarışmasını ilçe MEM Beşir Nalbant, MEM müdür yardımcısı Mehmet Doğan, lise müdürleri, öğretmenler ve okullardan temsili olarak gelen öğrenciler izledi.

Yarışma sonuçları: 1. Geyve Anadolu Lisesi, 2. Ali Fuat Başgil AL 3. Geyve METEM

MEM Beşir Nalbant: “Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi kutluyorum. İl merkezinde yapılacak olan yarışmada ilçemizi temsil edecek olan, Geyve Anadolu Lisesi öğrencilerine şimdiden başarılar diliyorum. Hz. Ali’nin: ‘Gençleri, kendi yaşadığınız döneme göre değil; gelecek çağlara göre yetiştirin.’ sözüne uygun yetiştiren öğretmen arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.” dedi.

Geyve Anadolu Lisesi müdürü Fatma Sancaklı: “Öğrencilerimin başarısına güveniyorum. Sakarya merkezinde yapılacak olan yarışmada da ilçemizi layıkıyla temsil edeceklerdir.” dedi.

Mehmet AYDOĞAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs