Soytürk "Fahri Geyveliyim”

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya'yı ziyaretten sonra Sakarya AK Parti Milletvekili Aday Adayı Recep Soytürk, çarşı esnafını gezerek hal hatır sorup, sorunlarını dinledi.
Editör Editör

Soytürk'e yaptığı ziyarette; AK Parti İlçe Başkanı Muhittin Irmak, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Neşet Çakır,Yavuz Selim Aygün, Soner Soytürk, Cüneyt Soytürk eşlik etti.

Soytürk: “2 aylık seçim süreci çok stresli bir dönem. Görevine geri dönme zorluğu yaşayanlar olabiliyor. Benim öyle bir stresim yok. geri dönme şansım var. Kaymakamlık yaptığım yerde çok güzel ilişkilerim var. Çok iyi bir çalışma ortamım var. Bu 2 aylık süreçte çok şey öğrendim. Siyaseti takip ediyordum. Siyasal Bilgiler mezunuyum. Mesleğim boyunca da siyasete hep ilgi duymuşumdur. Bütün partileri izlemişimdir. Ama içinde olmak, mutfağa girmek, ilçe teşkilatlarında neler oluyor görmek benim için çok önemli bir deneyim oldu. Çok ta ilgi gördüm. 5 yıl çalıştım. Her köye yapılan hizmette emeğim var. her ilçede eşimiz-dostumuz var. Gönlümden geçenlerin gerçekleşmesi tabi ki çok önemli, ama olmasa bile, bütün tanıdıklarım ile kucaklaştım. Bu bile çok önemli. Gelişimizin bir diğer sebebi de, esnaf ziyaretleri yapmaktır. Başkanımızın da dediği gibi; Ben fahri Geyveliyim.”şeklinde konuştu.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs