Fazilet Tarım Açıldı

Fazilet Tarım, yeni işyeri olan Geyve Umurbey Caddesi'nde açıldı.
Editör Editör

Açılış programına İlçe Kaymakamı İlyas Memiş, Kaymakamlık Yazıişleri müdürü Atilla Vardar, Geyveli esnaf ile vatandaşlar katıldı. 

Geyve Kaymakamı Memiş: "Geyve'nin Çiftçilik alanlarımızdan oluşu özellikle büyük şehirlerimize yakın olması ile her geçen gün büyük bir potansiyel oluşturuyor. Ovasının verimli toprak cinsi taşıması sebzeciliğe, meyveciliğe dolayısı ile tarımsal faaliyete yatkın olması büyük bir avantajdır. Tarım alanındaki destekleyici ürünlerin, gerek zirai aletlerin, gerek zirai mücadele ilaçlarının satışının yapabilmesi için açılmış olan bu tür işyerlerinin olması istihdam demek, ekmek demek, iş demektir. Başta açılışı yapılan işyeri sahibi esnafımıza, halkımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim."şeklinde konuştu.

Asım Yel hoca efendinin yaptığı duadan sonra, kurdele kesilerek açılış yapıldı.

Gelen vatandaşa etli pilav, irmik helvası ile ayran ikram edildi. Açılan işyerinin etrafı, gönderilen çiçekler ile doldu. Açılışa gelen halka; kep, anahtarlık, maske, tükenmez kalem ile bere hediye edildi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs