Akbıyık'a Veda Yemeği

Hendek'e atanan Kaymakam İdris Akbıyık için; Geyveliler üzülüyor, Hendekliler seviniyor.
Editör Editör

5 yıldan beri Geyve'de güzel hizmetler yapan Kaymakam İdris Akbıyık için uğurlama yemeği düzenlendi.


SEVENLERİ ÇOK

Hendek ilçesine atanan Kaymakam İdris Akbıyık'ın İlhan Tan Tesislerinde düzenlenen uğurlama yemeğine; Garnizon komutanı Raşit Gökhan Civek, Geyve belediye başkanı Murat Kaya, Geyve Cumhuriyet Savcıları Esra Gül Can, Mecit Alemşah Çetin, Ümit Telci, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, müdür yardımcısı Alaettin Dişli, Geyve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Canbal, Başhekim Dr. Semih Songür, müftü Ali Erhun, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, muhtarlar, esnaf ve kaymakamın çok sayıda sevenleri katıldı. 

Halk Eğitim Müdürlüğü sanatçılarının çaldığı Türk Sanat Müziği eşliğinde yemekler yendi. İlçe müftüsü Ali Erhun hayır duası yaptı.


EĞİTİME TAM DESTEK

Programın açılış konuşmasını yapan Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Edebiyat öğretmeni Mehmet Aydoğan:"Sayın Kaymakamımız İdris Akbıyık, her şeyden önce insanın derdiyle dertlenen bir mülki amirdir. 

Geyve'de görev yaptığı süre içinde; Bir kitap bir insan, Her çocuk bir etkinlik gibi kendine ait projelerle "Benim birinci meselem eğitimdir."diyerek, eğitime verdiği destek ile biz öğretmenlerin gönlünü fethetti. 

Öğrencilerin lise ve üniversiteye giriş sınavlarında başarılı olmaları için kaynak kitaplar dağıttı, sınavlara hazırlık kurslarının açılmasını destekledi.

TEOG Sınavlarında Sakarya'da 8.sırada yer alan Geyve, daima eğitimin, eğitimcinin, öğrencinin yanında olan Kaymakamımızın destekleriyle 2.sıraya yükseldi. 

Kaymakamımız, Geyve'yi köy köy gezerek köylünün, çiftçinin derdiyle dertlendi. Hazırladığı projelerle, üreticiye destek oldu. Hasta ve Yaşlıların evinde bakımı projesiyle kimsesizlere sahip çıktı. Muhtaç durumda olan 40 vatandaşı konut sahibi yaptı.

Doğalgazın ilçemize gelmesi, Karaçay ve Gökgöz köprüsünün yapımı, Geyve'nin alt yapı çalışmaları, İçme suyu çalışması, köy yollarının asfaltlanması, İmam Hatip Ortaokulu ve METEM'in ek bina yapım çalışması, İmam-Hatip Lisesinin yeni binası, İlçe Tarım Müdürlüğünün hizmet binası, 200 kişilik ortaöğretim, 350 kişilik yüksek öğretim öğrenci yurtlarının yapımı gibi daha nice güzel işler Sayın Kaymakamımız İdris Bey'in döneminde gerçekleşti. Bu güzel hizmetlerinizden dolayı Geyveliler adına sizlere teşekkür eder, yeni görev yerinizde başarılar dileriz."dedi.

İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN

Geyve kaymakamı İdris Akbıyık yapmış olduğu veda konuşmasında özetle şunları söyledi: Bana teveccüh gösterip bu yemeği organize ettiğiniz için sizlere teşekkür ederim.

Bana verilen görevleri yerine getirmenin huzuru ile vatandaşlarımızın gönüllerinde hoş bir seda bıraktığıma inanarak Geyve'den ayrılıyorum. Her zaman 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturu doğrultusunda hareket ettim. Her zaman mağdurun, mazlumun yanında olmaya onların derdiyle dertlenmeye çalıştım. 

Geyve'ye yapmış olduğum bütün hizmetlerde daima bizlere destek olan Sayın Şaban Dişli'ye, valilerim Mustafa Büyük ve Hüseyin Avni Coş'a, belediye başkanı Murat Kaya'ya ve Geyve halkına teşekkür ediyorum. Geyve'yi en az sizin kadar seviyorum. Tüm Geyveliler ve mesai arkadaşlarım hakkınızı helal ediniz.


TEŞEKKÜR EDERİZ

Geyve belediye başkanı Murat Kaya, kaymakam İdris Akbıyık'a hediye takdim ederken:" 5 yıllık belediye başkanlığım döneminde sizinle beraber çalışmaktan çok memnunum. Yeni görev yerinizde başarılar dileriz."dedi.

Kaymakamlık yazı işleri müdürü Atilla Vardar, Serpil Alev, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Canbal, Müftü Ali Erhun, Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Aykut Yurt Kaymakam Akbıyık'a güzel hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek çiçek verdiler.

Kaymakam İdris Akbıyık ve eşi öğretmen Sevim Akbıyık davetlilerle tek tek vedaştı.


Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs