Geyve Anadolu Lisesi’nde 19 Mayıs Kutlama Programı Yapıldı

Geyve Anadolu Lisesi, ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’ kutlama programı düzenledi. Okul bahçesinde düzenlenen programa; okul öğrencileri ve öğretmenleri katıldı.
Editör Editör
Kutlama Programını okul öğrencilerinden; Betül Kaya ve Burcu Nur Kabakçı sundu.

Saygı Duruşu yapıldı. İstiklal Marşı birlikte okundu. Günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı; Felsefe öğretmeni Feridun Eser yaptı.
9/C sınıfından: Yusuf Örs ‘Şu Sonsuz Koşu’ şiirini, Betül Kaya konuşmasını, Gizem Özdemir ‘Her 19 Mayısta’ şiirini, Atalay Yağmur konuşmasını sundu.

Nuray Gökçe Gençlik Marşını okudu, Ayşenur Kısa ‘Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni okudu. Sabiha Özdemir ‘Gençliğin Ataya cevabı’nı okudu ve öğrenciler tekrar etti.

Okul öğretmenlerinden Bülent Demirtaş ve öğrencileri türkülerden oluşan minik bir demet sundu.

Okul öğrencileri ve öğretmenlerinin katıldığı yarışmalara geçildi.

Bahçede yapılan; çuval yarışı, ip germe yarışması, elma yeme yarışması, kalem sokma yarışması, yumurta taşıma yarışması, halat çekme yarışması, yoğurt yeme yarışmasında yarışmacılar öğrencilerin hoş ve neşeli vakit geçirmelerini temin etti .

Geyve Anadolu Lisesi Müdürü Fatma Sancaklı ile öğretmenler; öğrencilerin eğlenceli anlar yaşaması için yoğun gayret gösterdi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs