Karne Töreni Alifuatpaşa Ortaokulu’nda Yapıldı

2016-2017 eğitim-öğretimin sonra ermesi nedeniyle Geyve’deki okullarda karne dağıtım törenleri yapıldı.
Editör Editör

Alifuatpaşa Mahallesi Ortaokulu’nda düzenlenen karne dağıtım programına; İlçe Kaymakamı İlyas Memiş, Cumhuriyet Savcısı Tacettin Aykol, Geyve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, ME Şube Müdürü Aydın Bal, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı.

Program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. 

Okul müdürü Bahatdin Aydemir, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının kapanış programına “Hoş Geldiniz”dedi. Okul Müdürü Aydemir yaptığı konuşmada: “Bugün dönemin son zilini çaldık. Bütün öğrencilerin sabırsızlıkla beklediği birgün. Öğrencilerimizin bir kısmı bir üst sınıfa geçmiş, bir kısmı ortaokuldan mezun olup, başka bir okula gitmenin heyecanını yaşıyor. Bizler ise öğrencilerimizin akademik, sosyal ve kültürel alanda kendilerini geliştirmelerine sağladığımız katkıların haklı gururunu yaşıyoruz. Bizler öncelikle öğrencilerimizin kendi ayakları üzerinde durabilen milli ve manevi değerleri benimsemiş doğrudan, güzelden yana taraf tavır alan sevgi saygı ve hoşgörülü, ailesine, vatanına, milletine hayrı dokunan bireyler olarak yetiştirmek bizlerin en büyük ideali. Alifuatpaşa Ortaokulu olarak başarıda bir dönem geçirdik. Bu başarının yakalanmasında öğrencilerimizin gayreti, öğretmenlerin özenli çalışmalarının yanında bizleri her alanda destekleyen, motive eden Geyve Kaymakamı İlyas Memiş’e, öğrencilere ve okullara her türlü yardım ve desteği sağlayan Geyve Belediye başkanı Murat Kaya’ya, çalışmalarımız da bize rehber olan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan’a teşekkür ediyoruz. Bugün dönemin son zilini çaldık. Ama yeni dönemin hazırlıklarına şimdiden başladığımızı belirtmek isterim. Ülkemizin kalkınmasında rekabet gücümüzün artmasında ve her alanda eğitimli insanlara ihtiyaç var. Kaybedecek zaman yok. Eğitim konusunda ülkemizin, öğrencilerimizin hedeflerine ulaşması dileğiyle. Hepinize sevgi, saygılarımı sunuyorum.”1şeklinde konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan ve Kaymakam İlyas Memiş birer konuşma yaptı. Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’un gönderdiği mesaj okundu.

Geyve Kaymakamı İlyas Memiş, karne töreninde yaptığı konuşmada; Öğrencilerin uzun bir eğitim öğretim döneminden sonra tatile ayrıldıklarını, tatilde dinlenmek, eğlenmek ve gezip dolaşmalarının tabii hakları olduğunu fakat boş vakitlerini Kuran kurslarında ve kitap okumak gibi faydalı meşguliyetler içerisinde geçirmeleri konusunda tavsiyede bulundu. Eğitim öğretim döneminin ilçemizde genel olarak sorunsuz ve başarılı bir şekilde tamamlanması dolayısıyla okul müdürleri ve öğretmenlere teşekkür ederek öğretmen ve öğrencilere sağlıklı ve huzurlu bir tatil geçirmelerini diledi.

Alifuatpaşa Mahallesi Ortaokulu Çok Maksatlı Salonu’nda yapılan program, öğrencilerin yılsonu gösterileri ve karnelerinin dağıtımı ile sona erdi. Okul öğrencilerinin oynadığı Nasrettin Hoca’nın “Kazan Doğurdu”adlı skeç, büyük beğeni ve alkış topladı. Kaymakam Memiş tarafından skeci oynayanlara Başarı Belgesi verilir iken öğretmenlerine plaket takdim edildi. Programın sunumunu Alifuatpaşa Ortaokulu öğretmenlerinden Elif AKBABA yaptı.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs