AKDOĞAN İLKÖĞRETİM OKULU'NDAN "ETİK HAFTASI"

Akdoğan İlköğretim Okulunun düzenlemiş olduğu ‘’ Etik Haftası’’ programı kutlandı.
Editör Editör

Programa; Geyve İlçe Milli Eğitim Müdürü Beşir Nalbant, Geyve METEM müdürü Tekin Bayer, Geyve Alifuat Başgil Anadolu Lisesi Müdürü Kamil Süzen, Geyve Atatürk İlköğretim Müdürü Erol Erdem, Geyve İlköğretim Okulu Müdürü H.İsmail Selçuk, Geyve Anaokulu Müdürü Hürşit Yıldız, Geyve Atatürk İlköğretim Okulu Türkçe öğretmeni Halil Sert, öğretmenler ve veliler katıldı.

Programda öğrenclerin okudukları şiirler renk katarken, 7. ve 8. sınıfların hazırlamış olduğu skeçlerde prorama ayrı bir anlam kazandırdı.

Program sonunda ‘’ Etik Haftası ‘’ ile ilgili ‘’ Afiş, Resim ve Kompozisyon ‘’ yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri dağıtıldı. Ödül töreninden sonra Atatürk İ.Ö.O Müdürü Erol ERDEM tarafından Akdoğan İ.Ö.O öğrencilerine kitap hediye edildi.

Afiş Yarışması : 1. Güler AKIN ( Atatürk İ.Ö.O ) 2. Kübra DAĞDELEN ( Akdoğan İ.Ö.O ) 3. Kadir ÇETİNKAYA ( Atatürk İ.Ö.O )

Resim Yarışması : 1. Ahsen Betül KOÇ ( Geyve İ.Ö.O ) 2. Habibe DİŞLİ ( Geyve İ.Ö.O) 3.Şevval UYSAL ( Akdoğan İ.Ö.O )

Kompozisyon Yarışması : 1. Emel MERCAN ( Akdoğan İ.Ö.O ) 2. Sümeyye DEMİR
( Atatürk İ.Ö.O ) 3. Hamide KILIÇ ( Atatürk İ.Ö.O )

Akdoğan İ.Ö.O Müdür Vekili Sezgin Kaya: “Öğrencilerimize önemli katkısı olduğunu düşündüğümüz bu gibi etkinliklerin devamının sağlanacağını, programı hazırlayan değerli öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

 Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs