METEM Kız Meslek Lisesi Yılsonu Defilesi

Geyve Mesleki Teknik Eğitim Müdürlüğü(METEM) Kız Meslek Lisesi öğrencileri yılsonu defilesi düzenledi.
Editör Editör

Geyve METEM Giyim Üretim teknoloji Alanı öğrencileri, öğretmenleri; Hatice Özbudar, Yasemin Bayer, İlknur Bekiroğlu’nun önderliğinde yıl boyunca el emeği, göz nuru yaptıkları giyim ürünlerini defilede teşhir etti.

Geyve METEM müdürü Tekin Bayer; yaptığı konuşmada defilede emeği geçen öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti. Bayer sözlerine şöyle devam etti: “Biz Geyve’nin okuluyuz. Okulumuzda buranın çocukları okuyor. Okulumuzdan mezun olan çocuklarımız, meslek sahibi olarak okuldan ayrılıyor. İşte söylediklerimin doğruluğunu bu defile kanıtlıyor. Kendi diktiklerini sergiyecek öğrencilerimiz. Katılımlarınız için teşekkür ederim.”dedi.

Edebiyat öğretmeni Deniz Akın’ın sunduğu programda, öğrencilerden Kübra Ulu şiir okudu. Bahar Güney ve Sibel Bal söyledikleri şarkılarla seyirciyi coşturdu.

Giyim Üretim bölümü 10/K ve 11/K sınıf öğrencileri, kendi diktikleri el emeği göz nuru elbiseleri giyerek değme mankenlere taş çıkartırcasına seyircilere sundu. Defilede mankenlik yapan minikler, ablalarını aratmadı.

Defile aralarında; 9 / C öğrencisi Kübra Nur Uysal ve 11 /H öğrencisi Ebru Betül İnal şiirlerini sundu, 12/ K öğrencisi Bahar Güner ve Nesrin Gökdemir şarkı sundu.


Geyve METEM Okul müdürü Tekin Bayer, okul başmüdür yardımcısı Ahmet Akkuş, müdür yardımcısı Firdevs Koç, öğretmenler, öğrenciler ve veliler öğrenci mankenleri bol bol alkışladı.

12 / K öğrencileri Şeyda Tekin, Şüheda Başaran, Hikmet Kurşun Roman Dans Gösterisi sundu.

NOT: Fotoğrafların devamını SAKARYA BÖLGE HABER'de izlemek için lütfen aşağıdaki linki tıklayınız.
http://www.sakaryabolgehaber.com/?NetPaper.ANKAmedya=NEWS&NEWS_CODE=12023&HABER=METEM_Kiz_Meslek_Lisesi

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs