Has Parti Geyve Kongresi'ne Davet!

Has Parti Geyve Kongresi'ne Davet!.. Has parti Sakarya İl Başkan yardımcısı Osman Karataş partinin kongresine davet açıklaması yaptı.
Editör Editör

Has parti Sakarya İl Başkan yardımcısı Osman Karataş basına duyurusu şöye;"Türkiye nin yeniden dizayn sürecinde has partinin mana ve önemini ,ülkenin geleceğinin Has Parti'nin doğmasına vesile olduğu güneşin altına vücut bulacağına, biz Has Partililer olarak bu ülkenin mutlak olmazsa olmazının Has Parti olduğuna inanmaktayız.

Bu vesile ile ülkemiz adına, geleceğimiz adına kaygı duyanların, ülkemizin çıkarları ve çocuklarımızın geleceği, vesayet altından kurtulması, adına has parti saflarında yer almaları gerektiği kanısındayız.Tüm ilçelerimizde süre gelen kongre sürecimize bu hafta sonu (9 Haziran), Cumartesi saat 13.30 da ifa edeceğimiz Geyve, ilçemizin kongresini yapacak olduğumuzu, tüm halkımızı, tüm has partili gönüldaşlarımızı davet etmenin onurunu yaşamaktayız.

Geyve Öğretmenevi'nde

Kongremiz Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi öğretmen evi kompleksinin kongre salonunda olacağını ilan eder, genel idare kurulu üyesi Mukadder Başeğmez'in konuşmacı olarak onur vereceğini bildiririz.

Mandacılık, esaret, Türk İslam karakteriyle bağdaşmayan emperyalist dayatmalar olduğu aşikardır.
Gün, uyanış günü, gün birlik beraberlik günü, gün Emri Bil Marufun hak olduğu diriliş günüdür.
Amerikan mandacılığı ve emperyalist güç yardakçılarının bu coğrafyamızda istedikleri gibi hareket etme kabiliyetlerini yok etmek adına, tekrardan tüm inanmış halkımızı kongremize davet ederim."dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs