Geyve HEM Sergi Açtı

Geyve Kaymakamlığı Halk Eğitim Müdürlüğünün açtığı yılsonu sergisini açılış kurdelasını Sakarya Valisi Mustafa Büyük kesti.
Editör Editör
Geyve Kaymakamlığı Kültür Merkezi ve Öğretmenevinde düzenlenen sergi açılışına; Sakarya valisi Mustafa Büyük, Geyve kaymakamı İdris Akbıyık, Geyve belediye başkan vekili Fatma Ayhan Yalçın, Alifuatpaşa belediye başkanı Şuayip Erkan Çalık, İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Hamdi Ünal, İlçe MEM Beşir Nalbant, HEM personeli, okul müdürleri, öğretmenler, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Geyve HEM İrfan Karaçayır: “El emeği, göz nuru eserlerimizin yapımı için kurslarımızın açılışında
 Bizlere destek olan Sayın Valimiz Mustafa Büyük’e, Sayın Kaymakamımız İdris Akbıyık’a, Geyve ve Alifuatpaşa belediye başkanlarına, Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve diğer dostlarımıza saygı ve şükranlarımı sunarım.” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Beşir Nalbant: “Çalışmalarından dolayı Halk Eğitim Müdürlüğünü kutluyorum.” dedi.

Geyve kaymakamı İdris Akbıyık: “Sayın valim, Geyve’de göreve başladığım ilk günden beri mesajım; birinci hedefim, eğitimdir. Bu çalışmalarımız da meyvesini vermeye başladı. SBS ve ÖSS sınavlarında öğrencilerimizin başarısı yükseldi. Ayrıca Halk Eğitim Müdürlüğünün açmış olduğu kurslar sayesinde; Geyve nüfusunun yüzde 15’i el becerisi öğrendi. Proje yarışmasına katılan öğrencilerimiz birincilik ödülleri aldı. Öğrencilerimizin başarısıyla gurur duyuyoruz.”dedi.

Sakarya valisi Mustafa Büyük: “Bir birinden güzel eserleri yapan kursiyerleri tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Halk Eğitim Müdürlüğü kursiyerleri, davete icabet edenlere çeşitli hediyeler verdi.

Davetlilere yemek ikram edildi.
NOT: Fotoğrafların devamı gelecek...

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs