Hemşireler Kep Giydi

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik bölümü öğrencileri mezuniyet keplerini giydi.
Editör Editör

Geyve ASML mezuniyet programına; Geyve kaymakamı İdris Akbıyık, MEM Beşir Nalbant, ME şube müdürleri Davut Karamehmetoğlu ile Mehmet Doğan, HEM müdürü İrfan Karaçayır, okul müdürleri, SML emekli müdür İsmail Yel, öğretmenler ve mezun olan öğrencilerin aileleri katıldı.

Sunuculuğu öğretmenlerden Muhterem Kaya ile Büşra Karakuş yaptı.

Okul müdürü Ahmet Şengül: “Sevgili Öğrenciler, İkinci yuvanız olan okulumuzdan mezun oldunuz. Bundan sonraki göreviniz; bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip edip kendinizi geliştirmek, edindiğiniz bilgileri insanlığın hizmetine sunmaktır. Hemşire olarak canımızı ve sağlığımızı emanet edeceğimiz sizlere güveniyor, mesleğinizde başarılı olacağınıza, gönülden inanıyorum. Bulunduğunuz ortamda, Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesini en güzel şekilde temsil edeceğinizi biliyorum. Bu duygularla hepinize bundan sonraki yaşantınızda Yüce Allah’tan sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun…” dedi.

MEM Beşir Nalbant: “Değerli öğrenciler, bugün yaşamınızın bir dönemini kapatıyor, yeni bir dönem açıyorsunuz. Öğretmenlerinizden aldığınız bilgi ve becerinin yanında, edebinizle hizmetinizi yaparak insanlığa hizmet edeceksiniz.

Görev sırasında ayırım yapmayın, sizin gibi olmayan insanlara karşı sakin ve anlayışlı olun. Bundan sonraki hayatınızda sağlık ve mutluluklar dilerim.” dedi.

Diploma sıralamasına göre ilk üçe giren öğrencilerin isimleri açıklandı: 1.Dilay Kaya, 2.Ebru Kılıç, 3. Fatma Arslan

Geyve kaymakamı İdris Akbıyık, okul birincisi Dilay Kaya’ya diplomasını verirken: “Sağlık ordusuna katılan öğrencilerimizi, başarılarından dolayı kutluyorum.”dedi. Dilay Kaya, yaş kütüğüne plaket çaktı.

Yıl boyunca ilçede yapılan sosyal ve kültürel etkinlilerde başarı gösteren öğrencilerden Sevilay Çınar, Zühal Başkaya ve Samet Şarbalkan’a plaket verildi.

Öğrenciler, öğretmen Semiha Koçak eşliğinde “Meslek Andını” okudu.

Mezun öğrenciler adına duygusal bir konuşma yapan Ferhan bayrak, herkesi ağlattı. 11.sınıf öğrencisi Esra Azgı da uğurlama konuşması yaptı.

Öğrencilerden Barış Kısa ile Yasir Yüksel arasında bayrak; Ceyhan Yıldırım ile Melek Duman arasında da flama devir teslimi yapıldı. Mezun olan öğrencilere diplomaları verildi.

Davetlilere pilav ayran helva ikram edildi. Çalan müzik eşliğinde öğretmenler ve öğrenciler doyasıya eğlendi.

Mehmet AYDOĞAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs