HEM’den Belge Töreni

Geyve HEM Müdürlüğü Kurslarının ‘Yılsonu Belge Töreni’ Geyve Kaymakamlık Kültür Kültür Merkezi ve Öğretmenevi Salonu’nda yapıldı.
Editör Editör

Törene; Sakarya Valisi Mustafa Büyük ve Eşi, Sakarya İl Jan. Komutanı Eşi, İl Emn. Müd. Eşi, Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık ve Eşi, İlçe Emniyet Müdürü Ali Sarıkaya ve Eşi, protokol üyeleri ve kursiyerler katıldı.

Tören programını HEM Kurs Usta Öğreticisi Nagihan Özdemir sundu.
İlçe HEM Müdürü İrfan Karaçayır açılış konuşmasını yaptı.
Necip Fazıl Kısakürek İÖO ‘Muş Yöresi Halk Oyunları Ekibi’ gösterisini sundu.

Kursiyerler adına Çiğdem Kotan konuştu. Düzenlenen şiir yarışmasında İÖO dalında 1. olan Buse Sertel ‘Yirmidört Kutlu Çınar’ şiirini seslendirdi.

Fürkan Şenol ve arkadaşları, klarnet eşliğinde TSM eserleri seslendirdi.
Şiir yarışmasında liseler dalında 1.olan Yaren Ertürk ‘Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir şey Var’ şiirini seslendirdi. Geyve HEM Müzik kursiyerleri Erkan Dursun yönetiminde mini bir konser verdi.

BelgeTöreninde; şiir yarışması ödülleri, Giyim Kursiyerlerine, El Sanatları Kursiyerlerine, Dereköy-Çarşı içi- İnciksuyu-Alifuatpaşa-Eşme-Bağlarbaşı-Nuriosmaniye-Karaçam- Akdoğan kursiyerlerine belgeleri konuklar tarafından verildi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

Geyve HEM Müdürü İrfan Karaçayır

Geyve İlçe MEM Beşir Nalbant

Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs