AK Parti’den Yemekli Toplantı

AK Parti İlçe yönetim kurulu yemekli toplantı yaptı.
Editör Editör
Toplantı programına; AK Parti Sakarya İl başkanı Recep Uncuoğlu ve yönetim kurulu, AK Parti Geyve İlçe başkanı Muhittin Irmak ve Yönetim Kurulu, Alifuatpaşa Beldesi Belediye başkanı Şuayip Erkan Çalık, AK Parti Alifuatpaşa Beldesi başkanı Yusuf Besen, AK Kadın Kolları Geyve ilçe başkanı Hatice Aydemir ve Yönetim Kurulu, AK Parti Geçlik Kolları Geyve ilçe Başkanı Orçun Özkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Geyve belediye meclis üyesi Fatma Ayhan Yalçın katıldı.

AK Parti Geyve İlçe başkanı Muhittin Irmak; hoş geldiniz konuşması yaptı.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Uncuoğlu yaptığı konuşmada: “Geyve İlçe Teşkilatı, AK Kadın Kolları ve AK Gençlik Kolları her zaman gösterdikleri başarı ve performansları ile kendilerinden söz ettirmişlerdir. Daima uyum içinde olan Geyve İlçe teşkilatı; her zaman olduğu gibi yeni yönetim ile birlikte başarılarını devam ettireceklerine inanıyorum. Geyve İlçe başkanı Muhittin Irmak, AK kadın Kolları Başkanı Hatice Aydemir ve AK Gençlik Kolları başkanı Orçun Özkan ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber teşkilat bayrağını daha çok ileriye götüreceklerine inanıyorum. Şimdiye kadar emeği geçen adı bilinen veya bilinmesini istemeyen herkese teşekkür ederim.”dedi.

Sakarya İl başkanı Uncuoğlu; beraberinde getirdiği Kongre davetiyelerini bizzat kendisi verdi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs