Büyüklerden Karate Kursuna Büyük İlgi

Geyve HEM Müdürlüğü bünyesinde ücretsiz olarak açılan, büyükler ve gençler karate kursuna ilgi her geçen gün artıyor.
Editör Editör
Haftanın üç günü Geyve Karate Eğitim Merkezi’nde ilçemiz karate hakem ve antrenörü siyah kuşak 2.dan Yaşar Ordu nezaretinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Teknik Direktörlüğünü Uğur Kobaş gözetiminde sorumlu antrenörlüğünü Yaşar Ordu’nun üstlendiği kursiyerler içerisinde, başta ilçemiz sakinleri olmak üzere; lise ve meslek yüksek okulu öğrencileri, gündüz spor yapma imkânı bulamayanlar, esnaf, işçi ve çocuklarıyla birlikte spor yapmak isteyen velilerimiz var.

Karate antrenörü Yaşar Ordu; "Düzenlenen bu kursların nihai hedeflerinden biri, karate sporunu her kesime sevdirmek, yaygınlaştırmak, boş zamanları en iyi şekilde değerlendirmek, gençlerimizi kahve köşelerinden kopartıp, başarılı, mücadeleci birer birey olarak onları en iyi şekilde hazırlamak; bilinçli, disiplinli ve sağlıklı nesiller yetiştirme olduğunu ifade etti.

Teşekkür etti
Bize bu imkânı sağlayan ve desteklerini esirgemeyen başta değerli kaymakamımız İdris Akbıyık, belediye başkanımız Murat Kaya, MEM Beşir Nalbant, HEM İrfan Karaçayır, bugünlere gelmemize vesile olan Teknik Direktör Uğur Kobaş, kursiyer, sporcu ve velilerimize teşekkür ederim.’’ dedi. 3 Haziranda Karate Federasyonu kuşak terfi sınavına katılan 10 sporcu bir üst kemere terfi etti. Bu sporcuların gelecek hedefleri arasında, müsabakalara katılarak derece elde etmek, siyah kuşağa ve nihayetinde de hakem, antrenör olarak bu camia içerisinde ilerlemek olduğunu dile getirdi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs