CHP Geyve Kadın Kolları Kongresi Yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Geyve İlçe Başkanlığında düzenlenen kadın kolları yönetim kurulu seçimine, CHP'ye kayıtlı tüm gönüllü kadınlar ve destek olan Adapazarı kadın kollarınında katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Ali ARICI Ali ARICI
Geyve Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Sabiha Işık’ın başkanlığında yönetim kurulu asil üyeliklerine Sevinç Aydın,Perihan Özgerel,Aydan Özen,Gülsüm Ünal,Aynur Yıldırım ve Özge Zeytinoğlu ; Yedek üyeliklere ise Fethiye Gürşen,Emine Hatun Kayaoğulları,Suna Ulu,Aynur Bayram,Lütfiye Ulu,İfaket Kösemen ve Kadın Kolları İl Delegelerine Zeynep Atalay,Kumru Avcı,Feride Aykan,Ahu Can,Aslıhan Can,Seval Erkul,Hediye küçük,Sabiha Işık seçildi. Katılımın yoğun olduğu ilçe kongresindeki divan başkanlığına Atilla Zeytinoğlu, başkan yardımcılığında Aslıhan Can; divan katipliklerine Ayla Pehlivan ve İbrahim Küçük getirildi.Dilek ve temennilerde Füsun Çetin, 23 Haziran’da yapılacak olan İl Kadın Kongresinde il başkanlığına aday olduğunu belirtti. Divan Başkanı Atilla Zeytinoğlu birlik ve beraberlik içerisinde partili kadınlarımızın geçmişte büyük başarılarına imza attıklarını, bu beraberliğin devamlılığında yine büyük başarılara imza atılacağını belirtti.İlçe Kadın Kolu başkanı Sabiha Işık kendisine duyulan güvene layık olacağını, kendi başkanlığında oluşan yönetimiyle birlikte Geyve’de yerelde ve genelde yapılan seçimlerde partisinin birinci parti yapmak için uğraşacaklarını söyledi. Kendisini ve yönetimini seçen tüm üyelere teşekkür etti.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs