Geleceğin Sakarya’sı İnşa Ediliyor

Sakarya’da yapımı tamamlanan 19 tesisin açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Erenler Hizmet Binası’nda gerçekleşti. Törenin açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Geleceğin Sakarya’sını inşa ederek, ilimizi dünyanın en yaşanabilir kentleri arasına sokmanın mücadelesini veriyoruz” dedi.
Ali ARICI Ali ARICI

Sakarya’da yapımı tamamlanan 19 tesis açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Erenler Hizmet Binası’nda gerçekleşti. Açılış töreninde ilk konuşmayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptı. Başkan Toçoğlu yaptığı konuşmada, “Sözlerimin başında, bir dünya liderini Sakarya’da ağırlamaktan duyduğumuz mutluluğu ifade ediyor, hemşehrilerim adına hoş geldiniz diyorum. Sayın başbakanımızın Sakarya’da huzur bulduğunu biliyoruz; Sakaryalılar olarak biz de Sayın Başbakanımızla gurur duyuyoruz. Sayın Başbakanım, bugün mutluyuz ve gururluyuz. Siyaset yolda olmaktır deyip; Bu necip milletin hayallerini gerçekleştirmek; Halkın iradesini egemen kılmak, Hukukun üstünlüğüne dayalı bir devlet inşa etmek, Halkına sevdalanıp Sayın Başbakanımız öncülüğünde yollara düşenlerin kurduğu AK Parti; çığ gibi büyüdü ve ülkemizin kaderine el koydu. Hiçbir partiye nasip olmayan başarılar elde etti” dedi.

Yaşanabilir Kentler
“Bir zamanlar öz yurdunda garip olan bu halk, artık yeniden tarih sahnesine çıkmanın ve dünya devleti olmanın onurunu ve gururunu yaşıyor” diyen Toçoğlu, “Sayın Başbakanım; Sakarya teşkilatı olarak bizler de, Bu uzun ve meşakkatli yolculukta, sizinle birlikte yürümeyi ayrıcalık olarak görüyor; Bu sorumluluk duygusuyla bir olmanın, birlikte olmanın, hayırda yarışmanın en güzel örneklerini sunmaya çalışıyoruz. Geleceğin Sakarya’sını inşa ederek, ilimizi dünyanın en yaşanabilir kentleri arasına sokmanın mücadelesini veriyoruz.” diye konuştu. Başkan Toçoğlu’nun ardından Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, son olarak da Başbakan Recep Tayip Erdoğan bir konuşma yaptı.

 


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs