Dişli Oyu'nu Kullandı

AK Parti Sakarya Milletvekili adayı Şaban Dişli oy'unu Tepecikler Mahallesi Eşme Yolu üzerinde bulunan Geyve Anadolu Lisesi 1123 nolu sandıkta kullandı.
Editör Editör

Kendinden önce bulunanları bekleyerek sıraya giren Dişli yaptığı kısa açıklamada: "

Seçmenin Gücü

Demokrasilerde belediye başkanlarına, milletvekillerine, başbakana, cumhurbaşkanına seçmenin güç verdiğini kaydeden Dişli, Gezi olaylarını örnek göstererek; “Gezi olaylarında hepiniz gördünüz. Dönemin başbakanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Afrika ziyareti dönüşünde havaalanında 500 bin kişi karşıladı. Tüm dünya Türkiye’nin liderinin arkasındaki halk gücünü gördü. O gücü görmeselerdi, bugün Türkiye çok farklı olurdu.” 

Sevgi ve Barış Dili

"Dünyada çok önemli gelişmeler oluyor ve Türkiye’yi aynı Ortadoğu ülkelerine benzetmeye çalışıyorlar” diyen Milletvekili adayı Dişli: “Bizim birlik beraberliğe ihtiyacımız var. Önce çocuklarımıza ve etrafımıza bu birliktelik dilini aşılamamız lazım. Nefret dilinden biz kurtulmamız lazım. Sosyal medya üzerinden o kadar çirkin operasyonlar yapıyorlar ki, algı operasyonu ile kin ve nefret aşılıyorlar. Bizim sevgi dilini, barış dilini yaymamız lazım.” ifadelerine yer verdi.

Sadece Türkiye’deki vatandaşların değil, bölgedeki tüm Müslümanların haklarını koruyacak olan tek ülke Türkiye’dir.” dedi.

Yetkili Vatandaştır

“Hangi siyasi parti olursa olsun tek başına iktidar olması şart” 

Bu ülkede birlik, beraberlik, kardeşliği yeniden inşa etmemiz gerek. Biz bin yıllık bir geçmişe sahibiz. Muhteşem bir mozaik içerisinde hep birlikte yaşıyoruz. Yapılan seçimler vatana, millete hayırlı olsun."şeklinde konuştu.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs