Asfalt Çalışmaları Hızla Başladı

Aylardır çamur ve toz ile mücadele eden Geyvelilerin asfalt beklentisi gerçekleşti.
Editör Editör

AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop’un Geyve'ye yaptığı ziyarette asfaltın başlayacağı sözünü vermişti. Büyükşehir ekipleri Alifuatpaşa Mahallesi'nde ilk çalışmalara başladı.

Alifuatpaşa Mahallesi

Geyve’nin alt yapısının yenilenmesi nedeniyle ilçe halkı kışın çamurla bahar mevsiminde ise toz ile adeta sınav vermişti. Bölge halkının yoğun şikayetine neden olan asfalt çalışmaları Alifuatpaşa Mahallesi’nde başladı. Asfalt atmak için yolları düzeltmeye başlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri kısa sürede ilçeyi tozdan kurtarmayı planlıyor.

Başkan Kaya, çalışmaları yerinde takip ediyor

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya Alifuatpaşa’da başlayan çalışmaları yakından takip ediyor. Fen işleri ekipleriyle tam kadro Alifuatpaşa’ya gelen Kaya, asfalt ekibinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kaya, sıkıntılı günleri hemşerilerimizle birlikte aştıklarını, nihayet asfalt çalışmasının başladığını, çalışmaların hızlı ve düzenli yürüyebilmesi için arkadaşlarımızla bilgi alışverişinde bulunduklarını ifade ettik, dedi.

Herşey Geyve İçin

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya “ilçemizin alt yapısını tamamladık. Fiber optik, içme suyu, kanalizasyon derken vatandaşımız ciddi sıkıntılar yaşadı. Çalışmalara başlarken söylediğimiz bir söz vardı. Geyve’nin geleceği için bu çalışmaları yapmak zorundayız. Bölge halkımız sağ olsun sabır gösterdi. Şimdi asfalt çalışmaları başladı. Kısa sürede toz ve kirlilik bitecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na, İl Başkanımız Fevzi Kılıç’a ilçeme verdikleri katkı için teşekkür ediyorum.” dedi.

AK Parti Söz Verdi mi Yapar

AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç asfalt çalışmalarıyla ilgili tarih verdiğini ve verilen tarihte çalışmanın başladığını belirterek “Ak Parti ekip olarak vatandaşa hizmet için var. Verdiğimiz sözleri şükürler olsun ki tutuyoruz. Geyve'mizin modern bir kent olması için gerek ilçe gerekse Büyükşehir Belediyemiz ciddi çaba sarf ediyor. Ben söz verirken Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun verilen sözler konusunda ki hassasiyetini bildiğim için rahattım. Vatandaşımız artık biliyor. AK Parti söz verdiyse yapar.” dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs