Taraklıyı istedi ve atandı

Üç yıllık yoğun eğitim döneminin ardından 97. dönem 61 kaymakam adayının heyecanlı bekleyişi sona erdi.
Ali ARICI Ali ARICI

Kursu ilk üçte bitiren Ömer Yılmaz Taraklıyı istediği için Taraklıya atandı. Muhlis Arslan'ın ise tayininin nereye çıkacağı önümüzdeki günlerde belli olacak. Dönem birincisi olan bir diğer Kaymakam adayının ise Karapürçek ilçesini istediği öğrenildi.

Kararname Köşkte
Öte yandan Mülki İdare Amirleri Kararnamesinin, Cumhurbaşkanlığı onayına sunulduğu öğrenildi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kararnameyi onaylamasının ardından atamalar resmi gazetede yayınlanacak. Çok gizli tutulan kararname süreci sonunda şok değişimlerin gerçekleşebileceği konuşuluyor.

Ömer Yılmaz Kimdir?
1979 yılında Gümüşhane'de dünyaya geldi. İlk ve ortaöğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2001 yılında Selçuk Üniversitesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Almanya'nın Kassel Üniversitesi'nde tamamladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda uzman yardımcılığı ve Stajyer kontrolörlük, Sağlık Bakanlığında ise bir süre müfettiş yardımcılığı görevlerinde bulunduktan sonra, 2009'da Kaymakamlık sınavını kazanarak Tekirdağ Valiliği'nde kaymakamlık stajına başladı. Tekirdağ/Saray ve Karaman/Kâzımkarabekir ilçelerinde Kaymakam vekilliği yaptı. Yurtdışı stajı çerçevesinde bir yıl boyunca Almanya'nın Schwaebisch Hall ilçesinde dil öğrenimi ve staj amaçlarıyla bulundu. Almanya'da bulunduğu sürede önde gelen kamu ve özel sektör kurumlarında incelemeler gerçekleştirdi. Almanya'nın Siegen Üniversitesi'nde doktora çalışmalarını sürdürmektedir. Evli ve bir çocuk babası olup ileri düzeyde İngilizce ve Almanca bilmektedir.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs