İzmit, Türkan Şoray’ı ağırlayacak

Ramazan ayında misafirlerini “Bir zamanlar Osmanlı Kıyam” dizi konsepti ile karşılayan Carrefour İzmit Alışveriş Merkezi, 4 Ağustos Cumartesi günü saat 15:00’te dizinin Hatice Sultan’ı Türkan Şoray’ı ağırlayacak.
Editör Editör
TRT’nin Herşey Film’e yaptırdığı iddialı yapımlarından “Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam” dizisinde kullanılan kostümler, aksesuarlar ve özel görsellerin yer aldığı çok özel bir sergiyi alışveriş merkezine taşıyan Carrefour İzmit, Temmuz ayında başlayan ve 4-5-11 ile 12 Ağustos 2012 tarihlerinde devam edecek bir kampanya ile toplamda en fazla tutarda alışveriş yapan ilk 20 ziyaretçiye “Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam” dizi seti gezisi hediye edecek
.
Lale Devri’ni konu alan dizinin dönem atmosferini hissettiren “Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam” sergisi 18 Ağustos tarihine kadar görülebilir.
Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam TRT’nin iddialı yapımlarından “Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam” dizisi Osmanlı’nın büyük dönüşüm yaşadığı Lale Devri’ni ve onu kesintiye uğratan Patrona Halil İsyanı’nı anlatıyor.

Türk televizyon tarihinin en büyük prodüksiyonlarından biri olan Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, İzmit’te platoya dönüştürülen eski Seka Fabrikası’nda çekiliyor. Altan Dönmez’in yönettiği dizinin başrollerini Türkan Şoray’ın yanı sıra Fırat Tanış, Tolga Karel, Hazım Körmükçü, Kerem Atabeyoğlu ve Leyla Göksun paylaşıyor.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs