Süleyman Erdoğan, Beykoz Kaymakamlığı'na Atandı

Geyve eski kaymakamı Süleyman Erdoğan, Üsküdar Kaymakamlığı'ndan Beykoz kaymakamlığı'na atandı.
Editör Editör

2008-2010 yıllarında Geyve Kaymakamı olarak görev yapan Süleyman Erdoğan, bugün Resmi gazete’de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi’ne Üsküdar Kaymakamlığı'ndan Beykoz Kaymakamlığı'na atandı.

Kaymakamlar Kararnamesi’ne göre, Geyve eski kaymakamı Süleyman Erdoğan, Üsküdar Kaymakamlığı'ndan komşu Beykoz Kaymakamlığı'na atandı.

GEYVE HABER ailesi adına Kaymakam Süleyman Erdoğan'a yeni görevinde başarılar dileriz.

Süleyman Erdoğan kimdir?
1964 yılında Yozgat'ın Çayıralan ilçesinde (Y. Yahyasaray) doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Yozgat'ta okuduktan sonra üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladı.

Malatya İnönü Üniversitesi'nde mastır yaptı. Ayten Hanım ile evli olan ve Fatih ve Ertuğrul Gazi adında iki çocuğa sahip olan Kaymakam Süleyman Erdoğan, İngilizce biliyor.

1990 yılında Manisa Kaymakam adayı olarak göreve başlayan Süleyman Erdoğan, Gerede ve Gölhisar ilçelerinde Kaymakam Vekili ve sırasıyla aşağıdaki yerlerde de Kaymakam olarak çalışmıştır:

Çaybaşı, Arguvan, Kağızman, Doğubeyazıt, Pazaryeri, Kaman, Haymana, 2008-2010 yıllarında Geyve Kaymakamlığı, 2010 yılından bugüne (7 Ağustos 2012) kadar Üsküdar Kaymakamı olarak, görev yaptı.

Mustafa Hamdullah ERGİN


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs